EharD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadaslar Xp'nin ozelligini kullaarak karsı makinaya baglanıcam fakat Bazi portlar acmam gerekiormus yani karsı makina acacakda hangi portlar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 My computer sağtuş proper. tıkla remote tab'ına gel remote desktop seçenğini aktif et select remote users dan add. tıkla advanced'a tıkla find now tıkla oradan istediğin userı seç, okey de sonra yine okey de apply de bu kadar'a tıkla nedanko artık sağol, de.. kes ama yeter de... sıktın'a tıkla bi tekme at..[signature][hline]Mouse'um kayboldu.. O ailemizin mouseydu. Görenlerin insanlık namına durmalarını emrediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Peki remote desktop ile firewall arkasındaki bilgisayarı açabilir miyiz?[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Firewall'de o portu açarsın. Açılır..[signature][hline]denyoyuz.biz | serikatil.com | Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 O zaman ben sorumu tam olarak sorayım. Amacım üniversitedeki bilgisayarıma üniversite dışından erişmem gerekiyor. Bunun için de üniversitenin firewall'ını aşmam gerek. Bu mümkün mü? Eğer mümkünse, server'ın arkasında yer alan bu bilgisayarı kullanabilmek için ne yapmam gerekir. Teşekkürler.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Routing yapacaksın. Fakat routerlarla oynamazlar oynatmazlar unide.. Bi tanıdığının yada senin sunucun varsa unideki bilgisyarın ile sunucu arasında tunneling yap, sunucu üzerinden eriş kendi makinene..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Onu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum ama evde bir pc ile laptop arasında network var. İnternete linksys wag54g adsl modem ile bağlanıyorum. Evdeki bilgisayarımı server yapabilirim ama nasıl yapabileceğim hakkında en ufak bir fikrim yok (şimdilik) Peki bu yöntemi denemeden önce okuldaki firewall'ın bu erişime izin verip vermediğini nasıl anlayabilirim?[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ok bağlanılacak bilgisayar tarafı ayarlarını yaptım ve hatta Terminal services ile de bağlanabiliyorum diyelim. Remote desktop olarak bağlanabilmek için neler yapmam lazım. Terminal services 8bit açılıyor bana daha yuksek çözünürlük lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yeni bil client çek xp deki remote desktop connector 24 bir destekliyor. tam hatırlamıyorum urlyi ama window.com dan çekebiliyorsun clienti ben 98 ler için kullanıyordum + bu port açma olayına gelincede eğer adsl bir bağlatı var ise portlar adsl modem üstünde sonlandığı için virtual forward edilmesi gerekir bağlantı kurulacak makinaya tsport=3389 [Bu mesaj Ragnar tarafından 04 Ocak 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İki tarafta Win XP pro. Yeni client çek dediğin neyin yenisi? terminal services mı yoksa remote desktopın yenisi mi? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1 adım daha ilerledim ve remote olarak bağlanmayı becerdim sayılır. Remote baglanılacak PCnin IPssini yazıp user passini de yazıyorum ve kişisel ayalrınız yükleniyor diyip daha sonra kaydediliyor diyor ve direk remote penceresini kapatıyor. Neden olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 zaten sendeki yeni client options dan artıra bilirsin 8 bit i ayarlarınız kaydediliyor muhabbetine gelincede xp remote da xp genelinde 1 otorum açmasında (remove veya normal) için olabilir.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ama terminal services da remote ettiğin PCnin ekran çözünürlüğünü 8 bir veya 16 bit görüntüle diye bi seçenek yok. Remote desktopta ise problemim baglanmam sonrası direk kendini kaparması ayarlarınız kaydediliyor diyip.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar