Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Merhaba, genelde booster olarak kullandığım aşağıdaki karakteri satmaya karar verdim. hem maden için hemde pvp için booster olarak kullanabilirsiniz.orca fln binebilio. Komple acc. olarak da verebilirim, sizin acc.'a transferde edebilirim. TL yada isk olarak satış yapabilirim ama TL'yi tercih ediyorum. 10b isk/250tl bir fiyat var kafamda. isk olarak pazarlık edebiliriz biraz. skiller pass:asd Ayrıca elimde 30 civarında plex mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 26plex kaldi güncel karakteri tl ile almak isteyen olursa pazarlık yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 karakter satıldı. plex 36 adet güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 alırıdm lan ben bu carı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 plex alcak yok mu ya 31 tane var hala elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 14 plex kaldi güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 plexler bitti, eve macerasını uzun yıllar sonra dönmemecesine (tüm assetler, karakterleri sattım bundan sonra da dönmem umarım) kapattık artık. iyi oyunlar hepinize, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mosquito said: plexler bitti, eve macerasını uzun yıllar sonra dönmemecesine (tüm assetler, karakterleri sattım bundan sonra da dönmem umarım) kapattık artık. iyi oyunlar hepinize, Tekrardan basladim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 fdsfsdghd çok sürmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bende dayanamadım bi aylık açtım bakınıcam biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar