SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yanılmıyorsam 55+ rogularda karışıdakinin HP sine göre %10 dmg verme büyü var. Geçen gün ark söyledi pressok clanı HQ. keserken roguları tek eline kalkan diğerinede dagger alrak adam girmiş. %10 luk büyü sanrım tek el daggerlada oluyor. Ve oluyorsa bence 2 priest bi rogue un kesemyeceği boss azdır! Yine assasin olasım geldi:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 03 Ocak 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hahahha guzel :) boss lar icin Tank olmus o eline kalkan almıssa.bak sq yu warrior tank yapar..assaianlar wampiric ve blood koyup kacarlar . her zaman bosslarda warrior tank olmak zorunda..ben taytay - caesar ve 1 priest 4 kişi samma kesebiliyoruz..ama leveller 60 :P bide öle bir durum var..birde sole bir durum var master skillerin acıldıgı zaman kanın %30 a dustugunde server seni healler bu da master olmanın guzelligi ..yani nasıl boss lar son dmg lere geldiginde kendilerini healliyorsa( server healliyor ) senide healler.cunku demirbas olmussundur :) kıcın kırmızı yanmaya baslaR:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 LvL 60 master da hp dusunce server seni heallemiyor. Kırmızı bir ısık cıkar ve defance iniz belli bir oranda artar (%25 gibi tam hatırlamıyorum)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2 [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 03 Ocak 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bu konuya bi açıklık getirinde master olmak üzere olanlar oalyı tam anlasın:D mesela ben sadece 8 lvl kaldı:P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 03 Ocak 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben adoniste master priest dim.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bence en onemli konulardan biri master olmak ne yi degistiriyor.tabiki master skillerini :P en guzelide burdaya her karakter birbiriyle butunluk icinde.Ares te yada diez de yada yeni server da ( ismini soliyemiyorum ) bu hep bole nede Adonis cyper nede kore ve malezya server larında.server a gore degisiyor hersey yapılandırma olayı mesela korea server ında 70 levele kadar cıkabiliyorsun %30 daha fazla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.