tinu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Garanti süresi bitmiş Lenovo y570 bilgisayarımı satmak istiyorum.. Web Tasarım işlerimde kullanıyorum.. Aletin sol menteşesinin değişmesi lazım, birde nvidia ekran kartını görüyor ama kod43 hatası veriyor aktif olmuyor, servise gitmesi gerekli, servisle konuştum, menteşe ve ekran kartı değişimi ( gerekli ise ) 250 TL tutuyor. Bunun dışında performansında bir sorun yok.. gayet hızlı bir bilgisayar! Eğer Oyun oynamayacağım bana hızlı bir bilgisayar yeter diyorsanız nvidia kartını yaptırmayabilirsiniz.. onboard ekran kartı ile gayet güzel çalışıyor... sadece menteşe değişimi 80 TL... 1100 TL istiyorum... malbuş veririm diye gelmeyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 500+ 5 dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ekran kartı bozuk, menteşesi kırık bilgisayara 1100 TL istemek? ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Yaptirsanda satsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yaptırmadan ucuz agider, sıfırı 1.8 civarı galiba. yaptırınca da garanti gg oldugu için 1.1 eder işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 artık yaptırsanda satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar