Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USPS kargo süreci

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

25 nisanda NY'den Texas'a saat siparişi vermiştim. Tax alınmadan UPS kargoya verildi.

http://i.hizliresim.com/JLq7no.jpg

1 Mayıs da UPS kargo nedendir bilmiyorum USPS ye teslim etmiş. Oranında track numarasını yazmış. 1 Mayıs dan beri bu şekilde bekliyor USPS de.

http://i.hizliresim.com/Ry1b36.jpg

Bizim PTT gibi yavaş mı işliyor süreç yoksa Tax ile ilgili problem mi var nedir sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Patladım galiba. Olay ne çözemedim. UPS takip bölümünde USPS ye teslim ettik USPS Tracking number'da bu diyor. O numara ile usps ye mail attım 14 gündür paketim yok diyorum. Maile gelen cevap;

"However, the item that you are inquiring about has not yet been present to USPS for shipping. Please contact the sender for shipping details. If need be you may contact us her at the station at 512-873-9289.

Please accept our sincere apology for any inconvenience this matter may have caused you."

ee ne olacak yani
Sosyal ağlarda paylaş

paticik.com forumlarinda sordugun iyi olmus bunu.

ups/fedex her yerde kapi kapi gezmiyo, gezmedikleri yerde de usps'e veriyolar postayi, dibine onlar goturuyo. bi de ucuz oluyor, sonunu usps yapinca. ucuz diye onu mu sectin acaba? ayrica bunlari ben sallamis da olabilirim, aldigin yere sor asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila dedigi gibi oluyor, ucuz kargo secmissin, onlar da senin sehrine gelince usps'e veriyorlar. daha sonra usps gelip senin posta kutuna birakiyor. Eger posta kutunda yoksa gorevli falan varsa onlara sor, buyuk paketleri genelde onlara teslim ediyorlar ya da not birakiyorlar, haci biz geldik de bunu buraya birakamadik bize bir ugra diye. Usps e telefon ac, ups tracking no'su bu olan kargom vardi noldu diye sor.

Sanirsam ups tracking no'sunun onune 94 mu ne ekliyordun usps tracking ile kontrol edebilmek icin ama emin degilim. Dedigim en guzeli sen usps'e telefon ac sor. Geri bile gitmis olabilir paketin bu arada 1 mayistan beri postanede olmasi lazim onun

bu arada baska eyaletten aldiysan urunu, vergi olayi falan yok. hani o yuzden bekletme gibi bir sanslari olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet işlem aynen bu şekilde ilerledi. Jomashop'dan aldım. Freeshipping kodunu yazdım da aldım. New York'dan Austin'a 5 günde geldi (UPS ile) Sonra bugün 15 gündür USPS de pre-shipment aşamasında bekletiliyor. Mail attım saçma sapan bizde yok falan gibi cevap verdiler, UPS ise teslim ettik ahanda bu tracking number diyor. Track ile bakınca evet 1 mayıs'da USPS teslim almış ve pre-shipment diye bekliyor. (scan edilmemiş sanırım) Skype ile bugün aramayı düşünüyorum USPS yi.

Ulan USA dedik, teknoloji devi dedik de yerel posta servisleri bizim ptt'den beter çalışıyor. PTT olsa şimdiye china'dan gelen ürünü getirmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların USPS sinin günahını almışız. USP yi aradım. Verdim tracking numberı dedim usps ye teslim etmişssiniz ama bizde yok diyorlar dedim. Telefondaki adam dehşete düşerek paket 20 gündür bizde unutulmuş, biz usps ye teslim etmemişiz nasıl böyle bir şey olur hemen araştıracaz diyerek kaçmış gitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...