Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Arkadaşlar mesele şu elimde başlıkta bahsettiğim modelde bir video kamera var içindeki kasetten movie maker aracalığıyla pcye görüntü aktarılabildiğini biliyoruz ama nasıl ? Var mıdır bilgisi olan,benzer bir uygulama yapmış olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kamerada ieee1394 çıkışı vardır. onu bi şekilde bilgisayara bağlaman lazım. eskiden pc'ye ieee1394 kartı almıştım, o şekilde aktarıyordum ben. dediğim sene 2002 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 of aynısını ben de yapmıştım evdeki kabloyu bulayım gidince mesaj atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Çok sağolun şöyle hallettik. Arkadaşımın pcde o kablonun ucunu takabileceğim bir giriş mevcuttu,oradan bağlayıp movie maker ile sorunu çözdüm.Yamulmuyorsam da kasedi başa sarıp sıfırdan çekim yapabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar