oldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 lan cıkmaz patiden parasıyla bile cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Çıkar çıkmasınada izmirdeyim ben..gelin oynatayım laf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ahah oldundan gizli bir işe kalkışayım dedim adam bulmuş beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bende frp dünyasına adım atmak istiyorum ama hiç tecrübem yok biri benim elimden tutar mı? Muhabbeti güzel temiz bir gencim kimseye sıkıntı çıkarmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Ortamda hatun olursa çağırmazlar bence abi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ortamda hatun olmayan günler geride kaldı ya o üniversite zamanlarındaydı asdf artık eşlere arkadaşlara öğretme dönemine geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 RamsesII said: bende frp dünyasına adım atmak istiyorum ama hiç tecrübem yok biri benim elimden tutar mı? Muhabbeti güzel temiz bir gencim kimseye sıkıntı çıkarmam. ramses ciddiysen bellowun kafe vardı, oraya git oradaki tayfa oynuyor oynatıyor gerçi çok power playciler ama hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bellow cafeyi devretmiş ( ya da kapatmış) diye söylemişti burada abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Ortamda hatun olursa çağırmazlar bence abi 8-) Korkmasınlar yüzlerini kızartcak bi hareket yapmam hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Valla ben de her topic görüşümde bi heyecanlanıyorum bi başlayasım geliyor da bi türlü fırsat olmadı. Ankara'daki bi sonraki oyuna gelmeyi isterim en kötü seyirci olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 RamsesII said: Bellow cafeyi devretmiş ( ya da kapatmış) diye söylemişti burada abi. kalanlar oynuyor abi hala orada zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar