reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 merhaba arkadaşlar..ben ilk adsl ye kayıt yaptırırken dinamik ip seçeneğini işaretledim(yani her bağlantı sağlandığında değişen ip) ama 1-2 hafta sonra baktımki ip sürekli aynı tel açtım bi sorun yok sizinki dinamik dediler.. az önce ip adresime baktım, sonra modemi kapatıp tekrar açtım tekrar baktım ip yine aynı_? sorunun kaynağını bilen varmı acep_?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bide haftaya bak. ip'in kaç sorması ayıp?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ipconfig yazıyorum 10.0.0.10 yazıyo ipye karşılık.. sürekli böle bu ya..sizde nasıl değişiyomu?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 whatismyip.com dan dene bide[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 durr reyou. ben anlamıştım böyle bişiyin oldugunu ondan yaz dedim. artık ip ni yazma dinamik ip ni çalıştıgını farkettin sende demi yukardaki siteden deneyince :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 :) o senin internal ip adresin baglantıya sag tıklayıp onar (repair) demedikten sonra da değişmez ama şu var ki geçen sene adsl modemime restart attıgım gibi değişen ip adresi ne hikmetse cable gibi 1.5 aydır değişmeyen bir hal aldı valla yeni sistemde pek sık değişmiyo dinamik ip adreside[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 [Bu mesaj reyou tarafından 03 Ocak 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yazma dedik.. :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: reyou, 03 Ocak 2005 21:24 tarihinde demiş ki: evet sanırım bu site doğru ip yi söylüyor : 85.96..... diye yazıyor, ancak şöle bişiy var ben modemi açıp kapadığımda değişmesi gerekmezmi? az önce yaptım yine yukarıdaki adresi verdi? [signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 internal ip adresi modeme girdigin deger aralıklarından birisini alır örnegin 10.0.0.10 ile 10.0.0.30 arası girmişsen sen repair yaptıgında bazen 10.0.0.15 olur bazen 10.0.0.17 fln yani sodnaki rakam değişir sırf asıl ip adresin external olan yani nette senin tanınacagın ip adresi bunuda modem kontrol panelinden öğrenebilecegin gibi www.ipadresimne.com sitesinden de öğrenebilirsin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Fistan, 03 Ocak 2005 21:26 tarihinde demiş ki: yazma dedik.. :P ok dostumda nolcakki yani, kötü bi bokmu yedim?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bab the kenk haxxor lar tarafından h3cklenebilirsin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: forgiver, 03 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: bab the kenk haxxor lar tarafından h3cklenebilirsin hayda ne kenki, ne haxoru ya? amcaoğulları bi yardım edinde benim üstte yaptığım boku temizleyelim..biri mesajımı silsinn![signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben hackledim mesela şimdi seni. belgelerimdeki resimlerden aldım kendime şu an.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 babuş bide videolarım bölümüne bak, belki işe yarar 1-2 şey bulabilirsin ?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hehe şaka yapıyorum ben :) dinamik ip ise dinamiktir yani sana niye statik versinler. statik daha iyi bişi bence aslında.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Fistan, 03 Ocak 2005 21:36 tarihinde demiş ki: hehe şaka yapıyorum ben :) dinamik ip ise dinamiktir yani sana niye statik versinler. statik daha iyi bişi bence aslında. hocam bizde üzümlü kek diğiliz heralde,atlamadık hemen :)) bu arada az önce baktımki ip değişiyo..herkese saols :))[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar