Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Arkadaşlar Nintendo 3ds alınır mı sizce bu vakitlerde ? 300-350 lira arasına satılıyor sıfırları (gg ya da sahibinden de tabii). Oyunları biraz pahalı gibi, ama gateway flash card var sanırım ( alet kadar pahalı ne yazık ki !) Biraz bu konuda tavsiye verebilecek, yönlendirecek insanları arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bence o kadar para verilmez. güvenilir birinden 2. el temiz bi tane alınır ama. ben satıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 imam direk yolunu yapıyon ha, neden sattığını da söyle bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ilanda yazıyor neden sattığım. oynadığım fln yok. ds oyunlarını oynadım yetti bana, oyunlarına da 50 şer lira para bayılamam. gatewayle de uğraşmam. pc de bile adam gibi oyun oynadığım yok artık. ondan satıyorum. alacaksan acele et. forum dışından teklifler geliyor. giebilir bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konsol bölümü var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 3ds topigi var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar