liberal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bu aletlerin 2 hafıza kartı girişi oluyor. Biri Compact Flash diğeri SD(XCHXH falan). Her ikisinden biri olmadan bu aletleri kullanabiliyoruz değil mi? Compact flash'lar gereksiz gibi görünüyor? bilen anlayan bi el atsın müteşekkir olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 elinde mi makina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 cf daha hizli oluyor olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 araştırdım biraz da öyle sanıyorum. fiyatlar pahalı ama ya fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 64 gb lexar 400x card var sd bende, canon 70d ile 1080 çekim yaparken hiç sorun yaşamadım. class 10 sd card ilede yaşamadım aslında ama, benim aktarım için bekleme derdim yok cf belki aktarırken daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 D800 (36mp) makina. PC'ye aktarırken beklemesi sıkıntı değil de Kamera'dan SD'ye yazarken fazla lag yapmasın yeter. 2 tane 64 sdxc cakayım diyorum. Şu sağlamdır yeter heralde: http://www.ebay.co.uk/itm/64GB-Sandisk-Extreme-Pro-64-GB-95MB-s-SD-SDXC-SDHC-Memory-Card-Stick-Drive-HDD-N-/271448697857?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3f339a6c01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar