SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 2.el fitbit flex arıyorum arkadaşlar. Siyah renk olması tercihimdir. Fiyat vericek arkadaşlar, Apple türkiye sıfır fiyatının 250tl olmasını göz önünde bulundurursa sevinirim. Bazı arkadaşlar turkcell de 400tl diye 300lü rakamlar veriyor ikinci ele o yüzden yazma gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 pembe var satılık, onu vereyim sadece kılıf alabilirsen yurtdışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Turkcell fitbit mi satıyormuş lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 mesaj attım pasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Razer'ın çıkacak onu al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Razer nabu'dan bahsediyorsun galiba. Evet bende düşündüm onu ama ülkemizde yeni çıkacak bir ürünü hemen bulmak baya güç. Yurtdışından da ben birşey alamıyorum ingilizce falan nanay. Şuan için en uygun fitbit olduğuna karar verdim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 razer niye alsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 razer bulbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bundan daha iyi gibi duruyor da ondan. En azından kağıt üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 amazon.com 97 dolar türkiye ye gönderim yapıyor ah dolar 1.5 olaydı ne iyi olardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Fitbit almayin, baska bisey alin zira 1 - Baya desteksiz atiyo sayarken. Rahat bi %20 fark oluyo gercek degerle gosterdigi deger arasinda. 2 - Sleep tracker'i kullanabilmeniz icin haci uyuyorum demen ya da cihaza hizlica 4 tap yapman gerekiyo. O 4 tap'i cogu zaman yanlislikla yapiyosun. Diger yandan silent alarm olayi cok guzel. Baya baya uyandiriyo seni bileginde titremeye baslayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 http://www.engadget.com/2014/04/11/razer-nabu-launch-delay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar