Fah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu SLAM skili ne işe yarar 1,5 sn cast ve çok az bir vuruş yapıyor birde özel talent koymuşlar ne ki bi özelliği nedir bunun[signature][hline]ZZzzz.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 keske acmadan once birazcık ama birazcık arastırsaydın sana ne kısayol verilir ne başka bir şey.. Yine benden sana bir iyilik Stickylerde var bak.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Lan başlığı bir an warriordaki İSLAM okudum. N'oluyo dedim. :)[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Sen her yanlış okuduğun şeyi foruma yaziyormusun ? :) zaten gereksiz bir topic iyice kirleniyor ortalık [Bu mesaj Instigator tarafından 03 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 salam o salam hani magede yemek yapmak var ya warrior da salam yapıyo garibim ekmeksiz yiyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu kadar da yazım yanlışı yapılmaz ki eheh..[signature][hline]Seek & Destroy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yaniti matematikte sakli. 1.5 S cast Weap Dmg + Bilmmene Silah hizi 1.0 ,Dmg 1 bilmemne ---- > Bi ise yaramaz Silah hizi 3.0 Dmg 3 Bilmemne -----> Ahanda 3 sn de 1 sallamaktansa 1.5 ar sn de 2. vurushumu yaptim ki elimdeki okkuz axe anasinin horekesini vuruyor[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yaw hehehe çok saçma zaten woriorda hiç skill koymamışlar atla 2 lvl anca 1 skill alabliyoz yada upgrade yaw skiller çıkıyoda çoğu işe yaramaz yada defance skilleri ki onlarıda ben kullanmıyorum[signature][hline]ZZzzz.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.