Fah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu SLAM skili ne işe yarar 1,5 sn cast ve çok az bir vuruş yapıyor birde özel talent koymuşlar ne ki bi özelliği nedir bunun[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 keske acmadan once birazcık ama birazcık arastırsaydın sana ne kısayol verilir ne başka bir şey.. Yine benden sana bir iyilik Stickylerde var bak.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Lan başlığı bir an warriordaki İSLAM okudum. N'oluyo dedim. :)[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Sen her yanlış okuduğun şeyi foruma yaziyormusun ? :) zaten gereksiz bir topic iyice kirleniyor ortalık [Bu mesaj Instigator tarafından 03 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 salam o salam hani magede yemek yapmak var ya warrior da salam yapıyo garibim ekmeksiz yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu kadar da yazım yanlışı yapılmaz ki eheh..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yaniti matematikte sakli. 1.5 S cast Weap Dmg + Bilmmene Silah hizi 1.0 ,Dmg 1 bilmemne ---- > Bi ise yaramaz Silah hizi 3.0 Dmg 3 Bilmemne -----> Ahanda 3 sn de 1 sallamaktansa 1.5 ar sn de 2. vurushumu yaptim ki elimdeki okkuz axe anasinin horekesini vuruyor[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yaw hehehe çok saçma zaten woriorda hiç skill koymamışlar atla 2 lvl anca 1 skill alabliyoz yada upgrade yaw skiller çıkıyoda çoğu işe yaramaz yada defance skilleri ki onlarıda ben kullanmıyorum[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar