herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 20sinde tutulan bu tutanakta "ilk mesai bitiminden itibaren 15 gün içinde" yazıyorsa 5 mayıs günü buna dahil midir? haftasonları askeri şubenin kapalı olacagını düşünüyorum. dogru mu düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 h.sonunu da saysan yine 5'i dahil oluyor. niye ikilemde kaldın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 pazartesi mesai bitimine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 abiler askerlik şubesi bu. yusuf yusuf yaptım biraz. 2 yıl tecil ettirmiştim belgeyi mi kaybetmişler nedir. jandarma abi geldi tutanak tuttu 15 gün içinde şubeye gidip ertelendiginin belgesini götürmem lazımmış. pazartesi dahilse kurtardım yarın gidemicem çünkü yoksa hukuk kanun önünde suçluyum. vurun kelepçeyi gazozuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar