Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Wallet - blokaj sorunu


scorch

Öne çıkan mesajlar

Fi tarihinde kullandığım android telefonumdan kaynaklı bilmediğim/farketmediğim bir sebeple google wallet'im bloke edilmiş. geçenlerde google drive için premium alan almaya niyetlendim ve o sırada öğrendim bloke olduğunu.

neyse efendim yönergeleri takip ederek gerekli bilgileri gönderdim google'a (kimlik, vs...) wallet-support doğrudan mail yolu ile kontak kurdular işte bloke olmuş bilmemne diye. dedim evet farkındayım zaten bilgileri girdim gönderdim size ulaşmadı mı ben blokajın kaldırılmasını istiyorum dedim. geri dönüş olarak yine bilgileri girdiğim sayfaya yönlendiriyorlar. bilgileri giriyorsun, yine mail atılıyor bloke edilmiş vs. diye resmen böyle insanı delirtmek için yaratılmış bir CRM'i var bu google'ın bundan emin oldum artık.

(iş yerinin adresinin güncellenmesi gerekiyor google maps için onu bile yapamıyorlar telefonla bağlantı kurduğumuz halde çok garip kafadalar.)

var mıdır bu sorunla karşılaşan yada çözüm önerisi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

(iş yerinin adresinin güncellenmesi gerekiyor google maps için onu bile yapamıyorlar telefonla bağlantı kurduğumuz halde çok garip kafadalar.)

Bunun için başarsoft ulaş.Dediklerine göre google 2011 den bu yana türkiyedeki sokak isimlerini falan güncellemiyomuş.Biz verileri gönderiyoz ama onlar güncellemiyor dedilerdi.Bulunduğumuz organize sanayi bölgesini başarsofta haritalatıp gönderticem google a ama adamlar ümitsiz.Türkiyenin internet politikalarından(web sitelerinin engellenmesi teranesine) dolayı güncellemiyolarmış.Biz elimizden geldiğinice baskı kuruyoruz ama onlar yapmıyolar diyolar.Türkiye için mapste sorun bildir tuşuda yok.Bu arada adamlara(google) telefonla bende ulaştım.Türkiyeden arıyorum dedim.Durumu anlattım.Haritanın altında sorun bildir tuşu var ona bas formu doldur tatava yapma halledelim dedi.Sorun bildir linki yok dedim anlamadı. X( Tuş yok manual yapın hadi güzel kardeşim dedim, bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

Ek olarak başarsofta harita bilgilerini gönderdiğinde google maps hariç kendi bünyelerindeki navigasyon programlarında da harita bilgilerini güncelliyolarmış.Bunu ücretsiz yapıyolar.Haritada olmayan bir bölgeyse gelip ölçüp biçip gidiyolarmış.

Bence en temiz çözüm kapa o hesabı yeni bi hesap aç oradan yürüt işini.Adamlar memlekete kıl.Ondan dolayı belki ouroboros* a bağlamışlardır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ouroboros
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...