Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Şu başlıkta geçen bi nabız yoklamıştık. Alet geldi bugün. Resimleri aşağıda. Alet dediğim gibi temiz. Bi'kaç ufacık göze batmayacak iz hariç kasası tertemiz. Yeni OS kuruldu. Herhangi bişey yüklenmedi. Gerekirse devam eder, gerekirse yeniden yüklersiniz. Ana Özellikleri şunlar: Early 2011 Core i7 2,3 GHZ 16 GB 1333 Mhz DDR3 memory 750 GB HDD AMD Radeon HD 6750M 1gb ekran kartıPatiye özel fiyat: 2250 TL. Kesinlikle indirim yok. Son fiyat. Pazar alanında bi'çok kişi referans olacaktır. Dilerseniz Ankaradan elden de alabilirsiniz, ya da başka bi şehire hem kalın patpat + strafor dolu koli ile zarar görmeyecek şekilde gönderebilirim. Sahibinden'e de koyuyorum. Acele etseniz iyi olur. Sanalpazardan felan SADECE GÜVENDİĞİM KİŞİLERE farkını koymak şartı ile taksitli satış da açabilirim. resimler said: Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Fiyatı çok iyi bence. Bildiğim kadarıyla 2011'deki i7'lerin saat hızları falan daha fazla şu ankilerden (macbook air için geçerli bu en azından). Ama işte eski teknoloji olduklarından pilleri daha hızlı bitiyor (Şu an 9 saat pil ömrü var yeni pronun). Tabii full hd de değil bunlar, o da handikap olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Teşekkür ettim. UP UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Satıldı 2400e FYI. Thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bu ürünleri sanalpazar'a falan koyduğunuzda taksitli satın alındığında size direkt mi veriyorlar, sizin hesaba da mı taksitli yatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Direk aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar