pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 2 saat sonra sınav var, bunlar hakkında bilgim 0. temel olarak nasıl öğrenirim :3 help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.saglikrehberim.net/wp-content/uploads/2013/10/soguk-su-icmenin-zararlari.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 SpiderS_DangeR said: http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ burdan bakcam hadi ya sadece temel şeyleri öğrensem yeter yeni başladık onlara zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 2 saatte pointerın nereye point ettiğini bile çözmen zor geçmiş olsun su iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 görürsünüz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 pointeri ben 10 yildir anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 pointer objeninkendine yakisani giymesidir. ilk level pointerlari belki anlarsinda pointerin pointeri isin icine girince olay cok karisiyor ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Pointer dedigin data'nin bulundugu memory bolgesinin baslangic adresi lan iste. Tamamen temsili olarak su memory olsun; [0][1][2][3][4][5][6][7][8][9][...] Varsayinki ilk 5 segment dolu, sonra x="abc" dediniz. aldi onu 6., 7., 8. segmentlere koydu. Siz gidip a'nin pounter'ini aldiginizda size "abc"yi vermeyecek de data'nin memory'de hangi segmentten basladigini verecek. Haliyle x = abc ama *x = 6 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 oo tenks bu arada koydum çocuğu zaaaaaaaaaaaa ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sınav açıklandımı la hemen ben olasılık sınavından "koydum çocuuu 50 60 alırım" diye çıkıp 2 almıştım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 olasılıkta amma çok tanım vardı ya random variable normal distribution gamma dist. pdf pmf of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 muyçulli ekskulusive kollektivli egzaustiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar