Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dun kalımdora bır turlu gecemedım gemı ıskeleden tam ayrılıp bıras ılerledıkten sora herkesı denıze attı ve dogal olarak hepımız olduk hadı dedım neyse gıttım dırıldımm mezardan tekrar gemıye bındım bıras gıttı gene sutladı herkezı bellı bır sure sorada ıskele okuz gıbı kalabalıklastı hepımıs sap gıbı bekledık orada yaklasık 2 saat falan reın kaldım nedır bu rezıllık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Nasıl herkesi atıyor ya?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bikere us betada benimde başıma gelmişti :) Alliance şehrine atmıştı bizi reskill ve camping manyağı olmuştum[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bende bu şekilde zeplinden düştüm.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 oluyor bazen öyle bi başladımi bide piskopata bağliyor 2 - 3 saat düzelmiyor bermuda şeytan üçgeni durumu hani giderken gemi de map açiliyor nerden nereye gittiğimizi gösteren ondan sonra map kapanip oyuna dönünce gemi yok oluyor gemideki herkez 2 -3 saniye daha havada ilerliyor altta gemi olmadan (çizgi film hesabi) sonra cup herkez suda direk ölüyosun zaten sonra 2 - 3 kere daha deniyosun (herkezde deniyor) artik gemi yolcusu öyle bi birikiyorki 20-30 kişi oluyor ama hala ayni durum artik son düşmede durup orda su topu oynicaktik top bulamadik en güzeli verip mage in birine 1g para nereye gidecekse orda bi yerlere gate açtirmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 genelde server göçmeden önce meydana geliyo, hala düzeltemediler o olayı aniden gemi kaybolur ve herkes suya düser :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 belkide frozen thronea carpmıstır gemi yolunu sasırıp =) wowda titanic faciası eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: _ILuVaTaR_, 03 Ocak 2005 16:46 tarihinde demiş ki: belkide frozen thronea carpmıstır gemi yolunu sasırıp =) wowda titanic faciası eheh tabi buda değişik bir bakış açısı :)[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bende us betada zepplinle undercity'e dönerken önce havada asılı kaldım sonra NE şehrinin dağlarının dışına düştüm öldüm. Reslenme yeride dağların öbür tarafında kaldığından cesedime bir türlü ulaşamadım deli olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bende bir keresinde telderasillin en uç nokatsında creep ten kaçarken o büyük ağaların dallarının en ucuna gittim ... pat ayak kaydı bi düşüyom ama 20-30 sn uçtum en sonunda bi dala çarpıp öldüm... sonra hani umut gittim hayaletle atladım bukez oda çarptı öldü(!) nasıl olduysa... bide o darkshore arasında uçan kuş kafayı üşütüyodu at gibi koşuyodu suya fln düşüodun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Kolcu aynısı banada olmuştu betada hehe :) bende cesedime gitmek için atladığımda ghost halindeyken bi kere daha öldüm hehe nasil oluyosa artık :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ha bazende gryphon sapitiyor ben westfalldan strowmwinde kadar at gibi sürdü gryphonu :) kendim yönettim yani ama yerde sürünerek gidiyoduk canı acımıştır hayvacığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Hehehe ben olsam inmezdim gryphondan ne güzel hava atardin gryphon bineğim var diye :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 lol süpermiş gryphon olayı. bir keresinde undead karakterimle tarren mill'de giderken lvl 50 deathguard'in biri peşime takıldı. 15 dakika peşimden geldi, neye saldırdıysam gitti kesti falan. hava atıyodum guard petim var diye. sonra herşeyi kesmesinden sıkılıp (lootlayamıyordum, xp alamıyordum vs) oyundan çıktım bıraksın diye.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hehhehe buda güzelmiş :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: herhavzindibayni, 03 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki: ha bazende gryphon sapitiyor ben westfalldan strowmwinde kadar at gibi sürdü gryphonu :) kendim yönettim yani ama yerde sürünerek gidiyoduk canı acımıştır hayvacığın Hehe US beta sorunuydu galiba bu, benimde başıma gelmişti. Yarıda oyundan çıkıp girip düzeltmiştim. Dayanılacak gibi değildi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar