Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Dün 2 saat uykuyla elle balık tutmaya gittim, En iyi mi en kötü mü bilemedim ya. Izdırabı çok çok fazlayken, tatmini de bir o kadar fazlaydı. Baya güzeldi ama döndüğümde yorgunluktan uyuyamadım o tatsız oldu biraz sıcakla birleşince

şu mevzuyu açar mısın ? çok ilgimi çekti. GERÇEK BİR ERKEK GİBİ BALIK AVLAMAK istiyorum da. ve bunu nerede gerçekleştirdiğini de eklersen sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak ama uzun bi derede 20 kişilik bi grupla(grup 3e ayrılıyor bu arada, arada bir değişiyorsun) aşağıdan yukarı doğru yürüye yürüye tuttuk işte abi. Bi grup oturup balıkların yolunu kesiyor, bi grup elleriyle yoklaya yoklaya balıkları tutup kıyıya fırlatıyor son grupta kıyıdaki balıkları yakalayıp poşete/şişeye falan koyuyor. Yerli halk harici bilen yok mekanı, bizim grup yılda 1 kere gidiyormuş oraya diğer köylüler ne kadar sık gidiyor bilmiyorum ama şeye dikkat ediyorlar; küçük balık gelirse ellerine salıyorlar bir de ihtiyaç fazlasında gözleri yok böylece yine gelip elle tutabilecekleri kadar balık kalıyor. İlk başta acayip huylanıyorsun istem dışı bırakıveriyorsun çırpınınca ama sonra alışıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...