wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Fransız mısın bana ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bir Fransiz'dan daha fazlasi, asi bir kürd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Çapqın DıRıd0ne http://i.imgur.com/RKvgpsf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 asashdjklashdjkash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 wastyrx said: Gablet hemen ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 (tu) tebrik ederim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Bugün artıkın üzerimdeki ölü toprağı atmam lazım dedim ama bu konu hakkında herhangi bişi yapmadım gümbük. Başladım en azından heuahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 sen gelsene bu yanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Geleyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Aazina vurrrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bir şey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 wastryx ^^ http://imgim.com/keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 wastyrx said: Dün 2 saat uykuyla elle balık tutmaya gittim, En iyi mi en kötü mü bilemedim ya. Izdırabı çok çok fazlayken, tatmini de bir o kadar fazlaydı. Baya güzeldi ama döndüğümde yorgunluktan uyuyamadım o tatsız oldu biraz sıcakla birleşince şu mevzuyu açar mısın ? çok ilgimi çekti. GERÇEK BİR ERKEK GİBİ BALIK AVLAMAK istiyorum da. ve bunu nerede gerçekleştirdiğini de eklersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ufak ama uzun bi derede 20 kişilik bi grupla(grup 3e ayrılıyor bu arada, arada bir değişiyorsun) aşağıdan yukarı doğru yürüye yürüye tuttuk işte abi. Bi grup oturup balıkların yolunu kesiyor, bi grup elleriyle yoklaya yoklaya balıkları tutup kıyıya fırlatıyor son grupta kıyıdaki balıkları yakalayıp poşete/şişeye falan koyuyor. Yerli halk harici bilen yok mekanı, bizim grup yılda 1 kere gidiyormuş oraya diğer köylüler ne kadar sık gidiyor bilmiyorum ama şeye dikkat ediyorlar; küçük balık gelirse ellerine salıyorlar bir de ihtiyaç fazlasında gözleri yok böylece yine gelip elle tutabilecekleri kadar balık kalıyor. İlk başta acayip huylanıyorsun istem dışı bırakıveriyorsun çırpınınca ama sonra alışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 12 saat oldu kafası geçmedi ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 lütfen bu akşam yağmur yağmasın (öğlen yağabilir) ve plan iptal olmasın günlük. lüt-fen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 oh güzel esti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kadıköy'de pavyonların olduğu rıhtım tarafında oturuyorum, sabaha kadar ya yolda kavga oluyor ya evlerde. çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ikinci dovmem coh iyi oldu beee maşallah diyin la dırrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Life in Color'dan deluxe bilet alan aklımı ... Çoluk çocuk gelmiş, bilseydim gitmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 senin kalemler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Olm nasıl bişi yaptım böyle dışarı çıkacak zaman bırakmamışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 aslinda oldugumu sandigim kadar sikinde de degilim. fazla utopik bakiyorum. olmasam da olurum onun icin. vazgecilmez hic degilim. ya da ne dedigi ve ne dusundugu onemli olan biri hic degilim. sadece bazi donemler oyleymisim yanilgisina kapiliyorum. saglam bi tokat yiyip uyanacak miyim merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 1 aydır işe gidip gelirken radyo dinliyorum baya baya zevk aldım, var mı güzel yayınlar, sabah akşam işe gidip gelirken dinlemelik önerisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 İlk defa sıkıntı olmayan bi iş geldi ha, garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar