BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Normal bountyden düşen Cacheleri t6 da açmamakla normalde açmak arasında bir fark var mı yoksa bu hurafe mi bu tarz şeyler duyuyorum size soriyim dedim ben hep t1 de yapıp açıyorum düşen cacheleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Hangi zorluk seviyesinde açtığının bir önemi yok burası kesin de, elde etiğin zorluk seviyesine göre kalite değişiyor mu onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 zorluk seviyesi arttıkça item düşürme ihtimalimiz de artıyor düşen item sayısı artınca düşen itemlardan mutlaka kaliteli birşeyler çıkıyor fakat bu bounty cachelerinde durum ne onu bilmiyorum öyleyse bana neden iyi item düşmüyor diye düşünüyodum sebebini bulmuş olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 torment etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 cache leri normalde de farmlasan tormentte de farmlasan cache içinden cıkan itemlerın düşme oranını etkielemez. Tabi bu şimdilik yeni cıkaracakları patch ile t2 ve sonrası icin düzenleme getirecekler cache lere. item düşme %si artıcak hatta torment only setleri de düşürebilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar