Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Şimdi arkadaşlar. Ben Rıdvan arkadaşımızın emektar r522 sini aldım. Kendisi gayet güzel win8 pro kurmuş göndermiş sağolsun. Ama benim win8 ile pek aram yok. Alet açılırken de formattan önceden kalma "hangi os ile açayım" menüsü geliyor. Win7 seçince cd istiyor. Hangi win7 cd sini usb ye atsam oradan direk kurar (kurar mı?). Ya da madem win8 sevmiosun, bas formatı, çak temiz 7 yi mi dersiniz? Win8 in yediği hdd alanı silip atmaya değer mi? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 8 iyidir, kullan hacı. Metro arayüzüne kılım falan diyorsan da onun da kolayı var, klasik start menüsüne falan dönebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 aaa nasıl yapıyoruz onu? ben masaüstü açınca "kapa" düğmesi bile gelmio. yok mouse u sağa götür de oradan bişi çıksın meh çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 eski sistemlerde sorun olmuyor.ama yeni sistemlerde yada gpt olan hddlerde win7 yüklenmiyor(32/64 bit arasinda fark var). Ama eksi sistemse uefi yoksa bas formati. MBR+Win7 kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Dworgian said: aaa nasıl yapıyoruz onu? ben masaüstü açınca "kapa" düğmesi bile gelmio. yok mouse u sağa götür de oradan bişi çıksın meh çok leş. http://www.classicshell.net/gallery/var/albums/Classic-Shell-4/win7.jpg?m=1374435760 bunu kastediyorsan http://www.classicshell.net sunu kullandim iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ninite.com'dan format sonrası programları kurarken gördüm, eklediydim. Utilities altında classic start menu var, bas geç güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 aslında sistem 64 ama 32 bit win8 yüklü. senin dediğin shell güvenilirse onu kullanayım. hiç format fln kasmayayım ya. çok anlamıyorum o işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar