pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 :( 7de kalkıcam okula gitcem bikaç saat sonra sınava gircem şimdi biraz uykum var sabaha kadarki zamanı verimli kullanmam lazım ne zaman ne kadar uyusam ne yapsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 1-2 saat max çalış sonra uyu her zaman zinde bir beden ve zihin daha avantajlıdır sınav için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 konu eksiğim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Yumurta tam çıktı yoksa hala biraz içerde mi? Eğer hala içerde ise tamamen dışarı çıkana kadar uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yatıyom şimdi umarım 5te kalkabilirim of lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sınavı kaçırcan lan yatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ben hic sabahlamadim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bi arada öğlen 4de fln uyuyodu arkadaş 1 sene boyunca aksamda 11de kalkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 1 sene hic uyumayan arkadas vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 son sınıf son donem duzenli olarak sabah 7 de yatip aksam 4 te kalkiyordum simdi bi kere sabahlasam aynı gun aksami 10-11 de siziyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sabahlamayın abi. insana 4 saat uyku yetiyor. akşam 9 da yatıp sabah 1-2 gibi de kalkın. hem akşamı kullanmış oluyorsunuz. 9 a kadar da insanın uykusu gelmiyor, gelse bile yatıcam şimdi nasılsa mantığı var. 1 de kalkınca hem gece uykusu almış oluyorsunuz hem de ohoo daha saatler var çalışabileceğim mantığıyla stres olmuyor. Hiç yatmamış gibi uyanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 benım ev arkadası sabah 7 de yatıp aksam 4te kalkardı ben de tam tersi aksam 12de yatıp sabah 7de kalkardım aynı evde 1 hafta falan görüşmediğimiz olurdu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar