SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Selam, aylar önce ampül aradım buldum, taktım iyi güzel de. Yağmurlu havada sanki mum yanıyor far yerine. Far yıkama yok araçta. Öndeki araç biraz çamur sıçrattığı zaman benim gece görüşü direk yarıya iniyor. Bazen sinirden dayanamayıp en yakın istasyonda durup far siliyorum. Tampona kesik atma işi olmasa far yıkama seti alıp direk bağlayacağım da tamponla oynamak istemiyorum. O yüzden böyle sprey fln var mı farların kir/su/çamur tutmasını azaltacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 aslında farların çamur tutmaması lazım giderken. ilginç geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 su camlara uygulanan hidrofobik, oleofobik kaplamalardan uygulayabilirsin. Benim arabayi detayli temizlige verdigimde uygulamislar meguire's in biseylerini, cam ustunde hicbirsey durmuyor belli bi hizin ustundeyken. farlar icin de aynisi gecerli. Far yikama falan beyhude kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 SIKYAHONAW said: aslında farların çamur tutmaması lazım giderken. ilginç geldi Boyutun büyük olmasına bağlıyorum ben onu. Normal far camlarından büyük biraz bu araçlarınki. http://autocarfocus.com/wp-content/uploads/2012/03/Volkswagen-Amarok-Headlight.jpg Tam ortaya sıçrayan bi çamur kenarlara süzülene kadar farın ısısı ve rüzar ile kuruyor. Küçük olsa kuruyana kadar kenarıya elip süzülecekti muhtemelen. Yani öyle düşünüyorum. İlginç bi şekilde çok fazla kurumuş çamur/su kalıyor çünkü. KHaRoN said: su camlara uygulanan hidrofobik, oleofobik kaplamalardan uygulayabilirsin. Benim arabayi detayli temizlige verdigimde uygulamislar meguire's in biseylerini, cam ustunde hicbirsey durmuyor belli bi hizin ustundeyken. farlar icin de aynisi gecerli. Far yikama falan beyhude kaldi. Abimin aracın camlarına ygulamışlardı camlarda gerçekten iyi sonuç veriyor ama far camı gibi plastik esaslı malzemelerde sonuç aynı olur mu diye düşündüm hani. Dediğin gibi aynı etkiyi gösteriyorsa öyle bişey uygulayayım en azından. Kör gibi oluyorum yağmurlu gecelerde. 3 saattir fln yoldayım bazen resmen emaneten sürdüğüm dakikalar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 oyshh farlar kamyon kadarmış, normal otomobilde zor da bunda cidden sıkıntı çıkarabilir. Sen cam spreyini dene bence, hatta alırken sor farın plastiğine zarar verir mi diye, vermiyorsa bir dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Selam, O zımbırtı aslen moleküler tutunmayı engellediği için kullandığın yüzeye zarar veren birşey değil. Ama bu işlemden önce tavsiyem eğer farlarında çizikler falan filan varsa temizletmen. Onlar da tutunmayı arttırıyor. Ben benim Scenic'de farlara uyguluyordum, güzel iş çıkartıyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar