Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 T.T Söylersem çok fena toshack geçileceğinden söylemesem daha iyi. Bilgi için teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kadaladan deniyodu heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bu bana ilk kez düştüğünde ne skko ringmiş diyip salvage etmiştim sadasf.Propları harbi çok kötüydü ama. 2. sefer düştüğünde , crusader buildlerine bakıyordum,o zaman önemini anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Dün bi arkadaşımla şu ring'in farmını yapalım dedik. 3 tur attık her seferinde arkadaşıma. Çıktı bana çıkmadı. Çıldırdım gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar