Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Hayır, himym'dan gaza gelmedim. İlgilenen veya ciddi ciddi güzel yazı yazabilen varsa bir iki bişi soracağım kendilerine. kthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ilgilenen var mı diye sormak yerine direk soruyu sorsan daha kolay olur bence search edip gören bile gelir dışarıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Bu iş nereden nasıl öğrenilir? Kendime bir adet Sheaffer Calligraphy Deluxe Kit aldım. İçerisinden bir adet kitapçık çıktı. Değişik şekillerde harflerin nasıl yazılacağını izah etmiş. Bu yeter mi? Yoksa ne almam lazım kitap olarak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Zamanında bir firma kaligrafi Seti ve yanında isme özel kağıtları hediye yollamisti. 15 gün araştırdım, sonra birseyler yazayım dedi.O kadar kötüydü ki herkes güldü. Hoca olmadan çok zor basarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Hadi yine iyisin http://design.tutsplus.com/articles/mastering-calligraphy-an-easy-introduction--vector-25254 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ya ahahhahaha şu kaligrafi kağıdının pdfsi çok iyiymiş, bastır bastır yaz sağol daha dün aldım kalemi+mürekkepleri falan, araştırma şansım olmadı, bu gece oturup bakcam okuma materyallerine nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 aslında asıl amacım, iğrenç el yazımı bir nebze olsun düzeltmek, kullandığım dolma kalemlerin hakkını verebilmek, bunu yaparken de koluma altın bir bilezik daha olsun, yalnız kış gecelerinde uğraşacak bir şeyler olsun, bıktım film dizi izlemekten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar