KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Buldum! Tutmayı başaramadığım Sevgili göz yaşlarım Yenip beni Attılar odama Ama düşündüm Ağlamamın ne işe yaradığını buldum ben Sadece burnumu büyütüyormuş... :D Ağlamaktan burnu büyüyeniniz, gözü moraranınız oldu mu arkadaşlar? :) Ne kötü yaf.. Nie hiç işe yaramıyor bu ağlamak? Hiç fikriniz var mı bu konuda? :D Bi de not düşüym: "serbest ölçüyle ve Japon şiirlerinin kısalığından esinlenerek yazılmıştır arkadaşlar, lem nerde bunun kafiyesi demeyin, ehuhehe :D"[signature][hline]:) pati izi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tı Tı... Fazla çocuksu olmuş...[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Adile Naşitle "hadi uyuyun kuzucuklarım" adlı çocuk programdan kopmuş gibi :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 uehuehueheu bence güzel olmuş :D:D:D[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.