KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Buldum! Tutmayı başaramadığım Sevgili göz yaşlarım Yenip beni Attılar odama Ama düşündüm Ağlamamın ne işe yaradığını buldum ben Sadece burnumu büyütüyormuş... :D Ağlamaktan burnu büyüyeniniz, gözü moraranınız oldu mu arkadaşlar? :) Ne kötü yaf.. Nie hiç işe yaramıyor bu ağlamak? Hiç fikriniz var mı bu konuda? :D Bi de not düşüym: "serbest ölçüyle ve Japon şiirlerinin kısalığından esinlenerek yazılmıştır arkadaşlar, lem nerde bunun kafiyesi demeyin, ehuhehe :D"[signature][hline]:) pati izi :)
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tı Tı... Fazla çocuksu olmuş...[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Adile Naşitle "hadi uyuyun kuzucuklarım" adlı çocuk programdan kopmuş gibi :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 uehuehueheu bence güzel olmuş :D:D:D[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Öne çıkan mesajlar