Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ahahah :)[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben gaza gelmem =][signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 .Böhüü 8-) Bende sen benimle dalga geciyosun sandım :-p [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 02 Ocak 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ne bilim ben dalga geçiosun sandım sağ üst köşeye bak sayfanın[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Gerci simdiye kadar hic banlanmadım :) ama banlandıgınız zaman en azından karakter secme yerine kadar gelmesi gerekmiyormu ?[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 41 Roque DieZ 1/2
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ban lanmamissin bizzat banlanmıs kisilik olarak soliim servere giriyorsun Server listi gelio Charecter Seciorsun Tam Charecter Ayaka Kalkarken Dc yazısı cıkıor :)[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bu hata ya server kapalıysa yada serverda online users listesinden kaydın silinmezse olur. Db'den online kaydının silinmemesi çok extreme bir durumdur ama bazen oluyor. Bağlanmak istediğinde, server kayıtlarında hala online göründüğün için oyuna giremezsin. Server kapalıysa veya bakımdaysa, bu yüzden giremiyorsan zaten başka giremeyenlerde vardır. Bu durumda bekleyeceksin. Ama server db'sinde offline olarak görünmüyorsan ve bu durum bir gün gibi uzun süre sürüyorsa adminlerden biriyle bağlantıya geçip, charını release etmesini veya kicklemesini isteyebilirsin. Bu hatayı düzeltmek için, launcher'e self-kick ekleyecekler diye duymuştum ama duyalı çok oldu. Sanırım eklemeyecekler yada duyduğum haber yalan haberdi. Bilemiorum.. :) [signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 03 Ocak 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 okula gittim geldim oynarım diyerekten ama hala giremiyorum ben böyle admine napayım ya mail atacam şimdi[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar