Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Varmı böyle bir program? Anlatmak istediğim şu; Şimdi 1300 küsür adet dosya var diyelim bi klasörde.bunlar ses olur, resim olur,txt olur. şimdi bu dosyaların hepsinin isimlerini değiştirmek istiyorum. mesela Fis0001 den Fis1357 yekadar dosyaların isimleri sıralı olacak yani. dosyaların hepsini seçecem tık diye isimlendiriverecek bi program arıyorum. eğer yoksa böyle program yazılabilir mi? yoksa böyle bi program bak size fikirde verdim yazın şanınız yürüsün. tşk.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=file+renamer[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ilkini indirdim ne yazık ki kullanamadım abuk bi program çıktı :([signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 diğerlerini dene?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 windows'da bütün dosyaları seç. sağ tuşla rename yap. istediğin ismi yazıp enter'a bas[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hepsi 001 (1) 001 (2) ... şeklinde oldu isimleri. arada bosluk olmaması lazım. iki tanesini indirdim yapamadım deneyerek gidiyorum :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bana da geçenlerde lazım olmuştu.. güzel bir tane bulduğunda buraya da söyle :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 File Renamer Ultra 2000 i indirdim deneme sürümü yazmışlar bide nah deneme sürümü. do it diyorsun deneme sürümü diyor deneyemiyorsun ki ehehe tamam söylerim[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 valla 20 günlük trial bi program buldum işimi gördü. işte http://www.123renamer.com/download/123renamersetup2.2.exe hem alfabetik sıra hemde numarayla falan yapabiliyosun istedigini.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya banada oyle bisey lazim bulursaniz iyi olur valla :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 nedense ilk açtığımda son iki mesaj görünmüyordu, ya da ben göremedim. hayra gireyim düşüncesiyle şöyle birşey yaptım, buyrun deneyin. [.net framework 1.1 gerektirir] www.bandroll.com/mum/FileRenamer.exe verdiğiniz isime göre seçili klasördeki dosyalarda değişiklik yapar, isterseniz alt klasörlerdekileri de değiştirir[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 harikasın ya ellerine sağlık. o kadar program indirdim seninki gibi basit ve işini gören bişi bulamamıştım. bence Copiright Mum falan yaz havan olsun :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yok ne kopiraytı :D hatta kodları da koyarım isteyen olursa. böyle dandik programın kopiraytı mı olur :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben kucuklukten beri *rename it diye bisi kullaniyom gayet yeterli sayki sevki ve hepsini isimlendiriyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mum adamlar cok zor kullanılan programlar yapmış :P yani ben kullanacam diye canım çıktı seninkiyle şıp diye işimi gördüm. sade ve iş bitirici bi program olmuş tekrar teşşekkür ederim :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Total Commander dır program hem toplu rename hem dosya içlerini arama (windows search gibi dandik değil) hem çabuk dosya görüntüleme herşey var[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mum hayranlığım günden güne büyümekte :)[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar