Pasha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Eveet bahar temizliği kapsamında kullanmadığımız ne varsa satmaya devam ediyoruz :) Bir adet pembe, bir adet siyah fitbit flex satılıktır. Kutuları ve kutu içinden çıkan aksesuarları eksiksiz bi şekilde mevcuttur. Birer adet small birer adet large wrist bandleri kutudan çıkıyo. Tanesine 200 TL istiyoruz. foto 1 foto 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bi aksilik olmazsa siyah satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 siyah olan gitti. pembe duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 tansiyon ölçüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şeker ve tansion ölçen iwatch çıksada artık ne zaman ne yiceğimi ne kadar hareket etmemi filan sölese otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Hayir olcmuyo. Android ve ios uyumlu, bluetoothla sync ediyo kendini. Basit olarak pedometer ve uyku halini gosteriyo. Alarm olarak is goruyo bilekte titreyerek. Adim veya km hedefi koyup, hedefe ulastiginda titresimle uyariyo yine bilekte. Ortalama yaktigin kaloriyi gosteriyo, istersen aldigin kaloriyi ve kilonu girersen ideal kilona ulasman icin motive ediyo. Aklima gelenler bunlar bi cirpida, ilk posttaki linkten detaylara ve diger ozelliklere bakabilirsiniz. Bu arada pembe renk meme kanseri icin ozel cikmisti, su an bulunmuyo. Guzel bi hediye olabilir esinize veya kiz arkadasiniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ..guzel bir hediye ?8-) ..anneme yada esime..pedometre.. nasil dayak yerim biliyor musun ..woohoo..::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Activity tracker abi bu pedometre degil, uykunu bile takip ediyo. Ne kadar zaman derin uykuda gecmis, ne kadari hafif veya yari uyanik hepsini kaydediyo. Esime aldim ilk sonra arkadaslari istedi, sonra kayinvalide bile istedi. Korkma yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 alibaba elin gavuru yapmis abi..gencler 999 kisi daha olursak tanesi 20 dolardan alabiliyormusuz.. saka bir yana maksimum 10 dolara mal et..site software derken 100 dolares e pazarla..bole seyler yapmak lazim esasinda.. ama urun yaratici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 up siyahı kargoya verdim pembe hala duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 eyvallah pasha, sıfır gibi geldi alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Gule gule kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 pembe hala duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 moriarty said: eyvallah pasha, sıfır gibi geldi alet :) Hatiratini hangi elle yaziyosan aleti digerine tak. Durduk yere adim attin sanmasin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 di said: moriarty said: eyvallah pasha, sıfır gibi geldi alet :) Hatiratini hangi elle yaziyosan aleti digerine tak. Durduk yere adim attin sanmasin. =) günde 850000 adım atmışım normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 uu..sinek kusuysan sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bu adım sayıcı falan ne kadar isabetli acaba? birde uyku olayı gerçekten derin uyku falan dogru olarak kayıt ediyor mu? bende alabilirim bir tane bundan. güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Baya isabetli calisiyo, moriarty gorurse kendi deneyimini yazar buraya :) Pembe olani 180'e birakicam, siyah kilif 4-5 dolar bisey olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar