dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ya şirket telefonu düştü ekran saçmaladı. netten aradım falan yok anca işte alibaba.com dan falan almak lazım da gelmesi uzun sürer. bir iki telefoncuya sordum 200 tl civarı diyorlar ki zatne telefon 450 tl yok mu ucuz yollu tamir imkanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 asdgfujadshgas hastayım bu mezarcı telefonculara ya.200 lira ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ulan bi tanesine kart kestirdim beleş sanıyordum 10 tl alıyormuş. dedim niye alıyorsun e makinesi pahalı makine dediği de del-geç in aynı sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2 dolar o alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar