Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bilgisayarı açtığımda tahminimce bir virüs yüzünden modemim direk başka bi hattan nete bağlanıyor...kabloyu çıkartıp tekrar takıp hızlıca adsl e bağlanmayı deniyorum ama olmuyo.. acaba modem e bağlanmaya çalışan ya da kullanan dosyaları görebileceğim bir menü varmı? [signature][hline] [Bu mesaj Mandooo tarafından 02 Ocak 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 son günlerde başlık özürlülüğü yaşıyorum allahım neler oluyor bana proglem ne ya...[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 spy silen programları dene son sürümüleri genelde işe yarar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya ben program felan istemiyorum.....modem e bağlanmaya çalışan dosyaları görmek istiyorum...kullanan dosyalar işte off...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 işte o tür programlar senin modemi sabote eden dosyaları bulup silmeden önce sana gösteriyo siliyommu abi sakatlık olmasın bak önce sana soruyom ona göre meseliyet kabul etmem diyo işte o programlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 format :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ctrl+alt+del den veya msconfigden farklı şeylere bak..[signature][hline]www.talonofdragon.tkFrp-Fk Sitesi-Admin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 en temizi format.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 spybot arıo dialırları buluo istersen silio[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 thecleaner da cok ii tawsiye ederim o anda çalışan programlarada ctrl+alt+del le ulaşabilirsin ama sen bu işi kökten format atarak hallet bence[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.