Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bilgisayarı açtığımda tahminimce bir virüs yüzünden modemim direk başka bi hattan nete bağlanıyor...kabloyu çıkartıp tekrar takıp hızlıca adsl e bağlanmayı deniyorum ama olmuyo.. acaba modem e bağlanmaya çalışan ya da kullanan dosyaları görebileceğim bir menü varmı? [signature][hline] [Bu mesaj Mandooo tarafından 02 Ocak 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 son günlerde başlık özürlülüğü yaşıyorum allahım neler oluyor bana proglem ne ya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 spy silen programları dene son sürümüleri genelde işe yarar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya ben program felan istemiyorum.....modem e bağlanmaya çalışan dosyaları görmek istiyorum...kullanan dosyalar işte off...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 işte o tür programlar senin modemi sabote eden dosyaları bulup silmeden önce sana gösteriyo siliyommu abi sakatlık olmasın bak önce sana soruyom ona göre meseliyet kabul etmem diyo işte o programlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 format :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ctrl+alt+del den veya msconfigden farklı şeylere bak..[signature][hline]www.talonofdragon.tkFrp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 en temizi format.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 spybot arıo dialırları buluo istersen silio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 thecleaner da cok ii tawsiye ederim o anda çalışan programlarada ctrl+alt+del le ulaşabilirsin ama sen bu işi kökten format atarak hallet bence[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar