Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'da Karavan Trip (Almanya'da olan birisi de lazım)

Voys

Öne çıkan mesajlar

selam,

bı haftalık araştırmamdan sonra sonunda en uygun karavanların almanyada oldugunu ogrendim. günlüğü 70 euro burada kabataslak bi hesapla 14 günlüğü bize 900 euro ya mal oluyor benzin hariç.

soru 1 : daha önce karavan kullanmış olan varsa, 100km de ne yazacak bana?

tahminim 2 güne 500 euro benzın yetecektir, ama tecrube konuşur tabiki.

Soru 2 : ben budapeştedeyım, burası ve çevremde ülkelerde ortalama 100 euro günlük. 70 euro nun altında kiralayabileceğim yer biliyor musunuz? mesela tr de vardır bı arkadaşınızın, kiralıyordur, oradan da çıkış yapabiliriz güzel bi fıyata.

Soru 3 : TR ehliyetlerimiz, avrupada 6 ay geçerli, benim dolalı oldu baya. ben her tr ye gir çık yaptığımda yenileniyor mu bu süre? yenilenmiyor ise ne yapmam gerek.

öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Merhaba,

100 Litreye 15-16 litre yakıt tüketeceksin yüklerinle beraber muhtemel.
Ve evet, ehliyetin her giriş çıkışında 0lanıyor. Girmezsen geri sıkıntı.

teşekkür ettim ama şu durum benim için geçerli olan sanırım?

GEd said:

yenilenmiyor ehliyet süresi. Oturumun varsa yani yenilenmiyor.

imigration card'ım var. ama yani ben arabayı hiç macaristanda sürmicem. almanya belçika hollanda danimarka civarı olacam. oralardaki polisler çevirince pasaportuma baksalar bile sanmıyorum anlayacaklarını?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

voik senin yaş tutcak mı ama
o tür büyük araçlar için 25 hatta 28 yaş istiyol bide karavan kamyonet geçiyo olabilir onuda araştırın

şaka maka 25 oldum işte :d 89 luyum ya yeter bence sanmıyorum daha buyuk yaş isticeklerini. bi de money talks. dediğini mail attım sordum hadi bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Masticore said:

Full Spermli gelir simdi o karavan

türkiye degil canim burasi. temizleyip cillop gibi geliyor araclar.

publicte dokunduğumuz her yerde mutlaka masturbasyon yaptıktan sonra elini yıkamamış adamların atmıkları var. o yüzden boşuna evham yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

edindiğim bilgilerimi paylaşıyorum

fiyat
1. en iyi fiyat almanya'da 70 euro dan başlıyor

ehliyet
2. B sınıfı ehliyetinizle 3500kg a kadar olan araçları kiralayabiliyorsunuz, daha büyükleri için ayrı ehliyet gerekiyor. ve 6 ay ı geçmişseniz avrupada, uluslar arası ehliyet çıkartmanız gerekiyor. aynı zamanda 25 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor.

başka bilgiler edindikçe yazacağım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...