Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 selam, bı haftalık araştırmamdan sonra sonunda en uygun karavanların almanyada oldugunu ogrendim. günlüğü 70 euro burada kabataslak bi hesapla 14 günlüğü bize 900 euro ya mal oluyor benzin hariç. soru 1 : daha önce karavan kullanmış olan varsa, 100km de ne yazacak bana? tahminim 2 güne 500 euro benzın yetecektir, ama tecrube konuşur tabiki. Soru 2 : ben budapeştedeyım, burası ve çevremde ülkelerde ortalama 100 euro günlük. 70 euro nun altında kiralayabileceğim yer biliyor musunuz? mesela tr de vardır bı arkadaşınızın, kiralıyordur, oradan da çıkış yapabiliriz güzel bi fıyata. Soru 3 : TR ehliyetlerimiz, avrupada 6 ay geçerli, benim dolalı oldu baya. ben her tr ye gir çık yaptığımda yenileniyor mu bu süre? yenilenmiyor ise ne yapmam gerek. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ne cahil adamlarmışsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Merhaba, 100 Litreye 15-16 litre yakıt tüketeceksin yüklerinle beraber muhtemel. Ve evet, ehliyetin her giriş çıkışında 0lanıyor. Girmezsen geri sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 100 km 15 litreden hesaplarsan 500 euroyla 2200 kilometre yapiyosunuz yeter avrupa icin Yaklaşık 1.5 euro benzin almanyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Macarda daha ucuzdur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 70 euroya araba zor kiralarsin tatava yapma bas gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 araba kirala artan yakıt parasıyla otelde kalır yıkanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 tinder kascak lan bu karavanla çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Voys said: Soru 3 : TR ehliyetlerimiz, avrupada 6 ay geçerli, benim dolalı oldu baya. ben her tr ye gir çık yaptığımda yenileniyor mu bu süre? yenilenmiyor ise ne yapmam gerek. öptüm. şuna bi açıklama yapsanız ya road trip yapacaktık daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 yenilenmiyor ehliyet süresi. Oturumun varsa yani yenilenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 forgiver said: tinder kascak lan bu karavanla çakal ahaha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Lan yazdık ya yukarda! TRde 1 hafta kadar kalma şartı ile sınırdan girip tekrar yabancı ülkeye giriş yaparsan geçerlilik süresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Rotweiler said: Merhaba, 100 Litreye 15-16 litre yakıt tüketeceksin yüklerinle beraber muhtemel. Ve evet, ehliyetin her giriş çıkışında 0lanıyor. Girmezsen geri sıkıntı. teşekkür ettim ama şu durum benim için geçerli olan sanırım? GEd said: yenilenmiyor ehliyet süresi. Oturumun varsa yani yenilenmiyor. imigration card'ım var. ama yani ben arabayı hiç macaristanda sürmicem. almanya belçika hollanda danimarka civarı olacam. oralardaki polisler çevirince pasaportuma baksalar bile sanmıyorum anlayacaklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 rotwiller, imigration için de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Yok abi, o zaman geçerli değil maalesef :S Onun yerine ülkeden "uluslararası sürücü belgesi" alabiliyorsun yıllık. Sanırım 400 tl civarı bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 voik senin yaş tutcak mı ama o tür büyük araçlar için 25 hatta 28 yaş istiyol bide karavan kamyonet geçiyo olabilir onuda araştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Full Spermli gelir simdi o karavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 BonePART said: voik senin yaş tutcak mı ama o tür büyük araçlar için 25 hatta 28 yaş istiyol bide karavan kamyonet geçiyo olabilir onuda araştırın şaka maka 25 oldum işte :d 89 luyum ya yeter bence sanmıyorum daha buyuk yaş isticeklerini. bi de money talks. dediğini mail attım sordum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Masticore said: Full Spermli gelir simdi o karavan türkiye degil canim burasi. temizleyip cillop gibi geliyor araclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 köylü işte ne bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Seele said: Masticore said: Full Spermli gelir simdi o karavan türkiye degil canim burasi. temizleyip cillop gibi geliyor araclar. publicte dokunduğumuz her yerde mutlaka masturbasyon yaptıktan sonra elini yıkamamış adamların atmıkları var. o yüzden boşuna evham yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 tr de herkes gusul abdestine inanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 edindiğim bilgilerimi paylaşıyorum fiyat 1. en iyi fiyat almanya'da 70 euro dan başlıyor ehliyet 2. B sınıfı ehliyetinizle 3500kg a kadar olan araçları kiralayabiliyorsunuz, daha büyükleri için ayrı ehliyet gerekiyor. ve 6 ay ı geçmişseniz avrupada, uluslar arası ehliyet çıkartmanız gerekiyor. aynı zamanda 25 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. başka bilgiler edindikçe yazacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar