sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Seyahat halinde kullanacağım hep. Ama tek bilgisayarım bu olacak iş bilgisarı dışında. Oyun oynamıyorum sanırım artık geçti o iş :) Dizi izliyorum bol bol. Müzik dinliyorum bol bol. 13 inc üzeri düşünmüyorum. Hafif olması önemli. Aslında macbook anlattım sanırım ama macbook hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Ne alsam? Ultrabook? Dönen ekranlı olanlardan falan? Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 HADİ ÇABUK BUGÜN GİDİP ALICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ÇOK HELECANLIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 mbp 13" tatavasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Esh said: mbp 13" tatavasız. torrent falan kullanıyorum ne bileyim windows çocuğuyuz biz mac bozmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 macde de torrent var? hayatını da itunes ve iphonela senkronlarsan, komple apple dünyasında uçuş yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Abi ben apple dan kurtulmaya çalışıyorum sen ne diyorsun :) iphone vardı sattım xperia aldım, ipadi de sattım şimdi. Mac almam yani saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sipeyskeyk said: Seyahat halinde kullanacağım hep. Ama tek bilgisayarım bu olacak iş bilgisarı dışında. Oyun oynamıyorum sanırım artık geçti o iş :) Dizi izliyorum bol bol. Müzik dinliyorum bol bol. 13 inc üzeri düşünmüyorum. Hafif olması önemli. Aslında macbook anlattım sanırım ama macbook hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Ne alsam? Ultrabook? Dönen ekranlı olanlardan falan? Bilemedim. oyun geçmez hocam..sen tekrar düşün spec leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Fiyat aralığı var mı? Kasa kalitesi, çözünürlük ve dokunmatik ekran ne kadar önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Gluskap said: Fiyat aralığı var mı? Kasa kalitesi, çözünürlük ve dokunmatik ekran ne kadar önemli? http://www.webthor.com/wp-content/uploads/2013/06/Sony-2_VAIO_Pro_11_.jpg Aldım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 hayırlı olsun. ama bir alex degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 2 alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Güle güle kullanın. Şarjı da iyi gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kaca aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Sonynin geri çağırdığı Vaiolardan yalnız bu, bataryası patlama riskli olanlardan yani, geçen hafta haberi vardı basında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Atın ölümü arpadan olsun. 2650 TL ye aldım Vatan'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Gluskap said: Güle güle kullanın. Şarjı da iyi gidiyormuş. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 yapman gereken buydu, ama tatava olmus. Esh said: mbp 13" tatavasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 niye macbook almadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 güle güle kullan da xeşke mba13 alsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mac alsaydım windows kurardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar