roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Rotweiler said: Düşük Watt tüketimi var bunların, çok elektrik de harcamıyor. Bundan emin misin? Zira 3.4 GHz Pentium'lar o zamanın en üst düzey modelleri, deli gibi ceyran çekiyor olabilir. 2005'te aldığım Pentium 3.0 530J'yi hala hatırlıyorum, hayatımda bu kadar çok ısınan ve bu kadar elektrik çeken bi alet daha görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Evde 5 pc çalışırken elektriğe etkisi 30-40tl farkediyor bende. 2 si laptop diğerleri bunlardan 3ü random şekilde çalışıyor.Ve 4-5 pc 20-24 saat çalışıyor. Sizin fırın,fön makinası,tost makinası vsfilan fazla çalışmışsa(bilemiyorum aile ortamında filan mı kullandınız) direk ona yorabilirim. Elektrik sarfiyatından yana sorun oluşturtmuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Eminim abi, evde var aynı kasadan iki tane. Ses+ısınma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 benim bilsiyar 1 ay gece/gündüz full açıkken 85lira elektrik gelio, normal kullanımda ise 60tl geldi bu ay. çok da abartı bi sistem değil hatta amd 955 4x ve geforce 560 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Elektrik ücretleri şehirden şehireyi bırak, semtten semte bile değişiyor. Elektrik aboneliği yaptırdıysanız görmüşsünüzdür. Bende 7/24 iki tane bu kasadan bi tane de 8 çekirdek amd açık. Toplam fatura 100 tl/ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 8 çekirdeği nezaman aldın lan dasdasfadasf Rotweiler said: Elektrik ücretleri şehirden şehireyi bırak, semtten semte bile değişiyor. Elektrik aboneliği yaptırdıysanız görmüşsünüzdür. Bende 7/24 iki tane bu kasadan bi tane de 8 çekirdek amd açık. Toplam fatura 100 tl/ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Benim masaüstü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 halen satılıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 3u satıldı. Kalanlar dell 2gb ramli olan ve HP 1gb ramli olan.2sini Elden almaya gelirseniz 150tl ye vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hala yatay mi ? sdfksdg of cok sikildim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar