Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yayindayim efendim bir sure. shuffle gidicem, ama arada istemedigim bisiy olursa degistirebilirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Ocak 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Çok güzel gidiyo yayının dojo :) - Ama okul var ne yazıkki :( İyi geceler tüm patilere[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 cikiyorum, iyi geceler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.