Joker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 x shard üyeliği tek taraflı olup, gerekli gördüğünde kullanıcıya haber vermeksizin x yöneticileri tarafından kullanıcının üyeliği ve oyun account'u iptal edilebilir. sözleşmeye böyle bir şart koyup istediğimi kafama göre banlayabilirmiyim?? Bunun real'da biz cezası mümkünmü?[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b]
LeBaaL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 uye olan herkez kabul etmiş demektir ama faşist misin kardeşim adam banlıyınca eline bişey mi geçio ne hale geldik...
salvation Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: FakeAccount, 02 Ocak 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Bunun real'da biz cezası mümkünmü? lol nası bi cezası olabilir sence bi düşün?[signature][hline]I've got this feeling The tide is turning now baby Funny feeling Everything's gonna be alright now
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: salvation, 02 Ocak 2005 21:13 tarihinde demiş ki: said: FakeAccount, 02 Ocak 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Bunun real'da biz cezası mümkünmü? lol nası bi cezası olabilir sence bi düşün? zaten düşünemedigi icin buraya topic acmıs sende cevap vermeden önce bir düşün.
Joker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Lostbr manyak sokmuş lafı :P Koptum MUAHHAHAHAHA!![signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b]
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: FakeAccount, 02 Ocak 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Lostbr manyak sokmuş lafı :P Koptum MUAHHAHAHAHA!! iyide kıyısından köşesinden sanada biraz laf sokmuş [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Ocak 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: FakeAccount, 02 Ocak 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Lostbr manyak sokmuş lafı :P Koptum MUAHHAHAHAHA!! ne var bu kadar yaws[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
Joker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yok bişi :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b]
Öne çıkan mesajlar