MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Cidden uyukene çekilmişim.. Ben hatırlamıyom ama girince anlamışım hafif bi göz açılmış galiba.. Ama arkadaşlarım zaten oyle uyuyodun diyo..[Bu mesaj nedanko tarafından 02 Ocak 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ayyy aşığım ben bu hayvana aşık . AŞIK OLDUM BRE AŞIK. Yaaa süper bişi bu yaaa aşığım ühühhüüh.. bakın slaak mişama , ayy severim şapşal mişamı ay yerim onu ay dayanamam.. http://www.hebux.com/zz.avi (dikkat divx [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Ocak 2005 07:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Çok tatlı ! ya bende zaten candan ercetının melek adlı klibindeki kediden alcam oda cok tatlı.mavi gözlü bende mavi gözlü :) onun hakkında bilgi topluom :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Kedi sevmiyorum ben yaa neden? (Kopek daha iyi)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Heaven, 02 Ocak 2005 10:57 tarihinde demiş ki: Kedi sevmiyorum ben yaa neden? (Kopek daha iyi) aynen kedileri hiç sewmem köpek ve kuşları cok sewerim ama sebebi nedir?[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 cidden gözlerin açık uyuma sorunun var gibi :) ama kedide başında manyak tatlı duruyorsunuz.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 111) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Kedilerin +lari ve kopeklerin +lari nelerdir..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bir insan bir hayvan türünü niye sevmez anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yatarken göz bandı falan al tak öle yat komşi bu arada kediler bence sade küüçükken iyiler yaww köpekler daha cana yakın sevimli vs vs...[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Köpek bakımı çok zor ayak uyduramam hayvana eziyet olur diye almadım. Yoksa bende köpek alıcaktım. (edincektim) Birde topic kirliliği yaptıysam özür dilerim... Ne biliyim haykırmak istedim. Süper bişi .. Süpper![signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar