laiquendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşlar öncelikle üzülerek söylemek istiyorum ki ADSL ve Router ve Firewall'la ilgili bütün yazıları okudum ancak ne yaptıysak olmadı. Biz UO serverı kurmuyoruz ama bu konuda bilgili arkadaşlar varsa onların yardımına ihtiyacımız var.. Sorun şu : Bizim ip adresimiz sabit.. 85. . . .diye gidiyor. Biz Modemde Virtual Setuptan port açtık.. Bizim işimizin olacağı port 44405 bu portu açtık. TCP ve UDP olarak. Ardından Windowstan da port açtık. Server iplerini ayarladık. Serverı açıyoruz çat hata veriyor ip ile ilgili.. Anlamadığınız bir yer olursa yazın hemen cevaplayayım. Saygılarımla Gökhan Korkut[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hatayı yazarsan....[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
laiquendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Sorun aslında pek önemli değil. Biz ip adreslerine 127 ile başlayan kendi ip mizi verdiğimiz zaman server açılıyor landa oynanıyor. Ancak 85 ile başlayanı yazdığımızda Hata veriyor. NAPT ile yönlendirme falan mı yapılması lazım acaba ?[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 internal ip le oynayıp external ip le girilemiyorsa ozaman modem firewall a takılıyor bariz bir şekilde şu topicde yazdıklarıma göz attın mı acaba ?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
laiquendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 "session name configurationda bir isim verip add dedikten sonra tekrar döndügün nat configuration kısmında verdigin ismi seçip yanına internal ip ni tekrar yazıp add diyeceksin " şu bölümü daha açık bi şekilde yazar mısın. Bana internal ip demesen iyi olur anlamıyorum.. şöyleki Gerçek ipimiz sabit olan 85. . . diye başlıyor Makine ip si 127.0.. diye gidiyor ağ ip si 10.0.0.16 olan. bunlardan hangisini yazacağımı da açık açık yazıverirsen minnettar kalırım.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 firewallı kapattınmı[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
laiquendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 evet kapalı.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 127 le başlayanın önemi yok onu hiç düşünme senin pc ye cafe dışından girecek kişiler için gerekli ip 85 le baslayan cafeden gireceklerin ip si ise 10 la baslayacak yani login cfg ye bu ipleri yazıcaklar "session name configurationda bir isim verip add dedikten sonra tekrar döndügün nat configuration kısmında verdigin ismi seçip yanına internal ip ni tekrar yazıp add diyeceksin " corecess modem için yazmıştım ben bunu zoomun kontrol paneli baya farklı ama bulursun session name kısmı nat tuşuna basınca bir link daha cıkıyor orada NAT Session Name Configuration burda isim giriyorsun fazla bi olayı yok asıl olay o ismi nat kısmında seçip internal ip ni yani 10 la baslayan ip ni yazmak serverın kurulu oldugu makinenin internal ip si yani 10.0.0.16 yı yazıcaksın nat da session name olarakda isim vericeksin dedigim kısımda girdigin ismi seçiceksin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Öne çıkan mesajlar