Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 gunaydinlar, bi arkadas belese ipodunu verdi hddsi yok diye, ebayden yanlis hdd soylemisim simdi dogrusunu da soyledim ama elimde bos bos yatan 30gblik ipod photoya ve iriverin kalin modellerine (adlarini hatirlamiyorum simdi) uyan bi hdd kaldi. ben de diger ipodu hatuna topluyorum belki burdan da bana bi bozuk mp3 calar cikar dedim sdf. sansam bozuldugundan beri mp3 calarsizim help plx :( sanirim pazar alanina acmam gerekirdi gibi geldi yalniz bi an, eger oyleyse ozurlerimi iletirim. bu arada mesaj dileniyormusum gibi olmus, ederi elli atmis biseyse onu veririm, fazlasiysa ben hddyi satayim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://www.ibroken.com/wp-content/uploads/2011/11/broken-ipod-LA.jpg para istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sadece ekrani mi kirik yoksa ici de mi darmadagin? ebayden bakayim bi parca ne kadar, bi de su hdd geldiginde sirkecide sorayim ne kadara yapiyolar ekrani ben getirsem. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar