Chastor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Kry/simple Karakterin İsmi: Kry Karakterin realm: Sylvanas Şehir: Ankara Characterin extra özellikleri; -Grievous Gladiator Title -Swift Spectral Tiger -Tyrannical Gladiator's Tabard/Cloak + Grievous Gladiator's Tabard/Cloak -Hero of the horde ve Arena Master. Flying mount olarak ise glad mountunun yanında bir de Depleted-Kyparium Rocket bulunmakta. Sayısızca transmog gear'ı, üstünde bulunan 32k gold. Max 2v2 2250, max 3v3 2600, max 5v5 2400, bunların yanısıra 12k civarı achi. (ayrıca Challenge mode gear + 2x glaive) Wow da eğlenceli, vanility itemları hep sevmişimdir :) bunlardan bir kaçı, - Muradin's Favor - Sylvanas' Music Box - The Flag of Ownership ( TCG ) Alt karakterler olaraksa, Meslekli 90 lar: Extra Rogue, Warrior, Priest ve Druid. (druidle de 2.2k görülmüştür) Ek olarak ise Pre-order Wod + Diablo Ros + 15 gün active game time bulunmaktadır. Account'ın 2008 den beri sahibiyim, yalnız gizli sorumda son 2 yıldır bug var, ne ulaşabiliyorum nede GM ler değiştiriyor, bunun eksikliğini CD keyler + Kimlik bilgileri (resim olarak - isteğe bağlı fotokopi de olur) vereceğim. Bırakış sebebim ise yükseklisans için yurtdışına çıkıcak olmam ve artık wowa vakit ayıramıyacak olmam Gizli Soru var mı: Cevabı yukarıda belirtildi. Mail var mı: Evet CD-Key var mı: Evet İlk sahibi: Evet Kimlik Fotokopi : Evet (ayrıca resim olarak ta atılacak) Account'a ait olan soy isim doğru olarak biliniyor mu: Evet Fiyat: Fiyat olarak 1600 TL düşünüyorum. İrtibat: main olarak Skype: kutaykyru özel mesajlada ulaşabilirsiniz, ama tercihim Skype. Ödeme şekli ise banka havalesi aracılığı ile kabul edilecektir.
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Login mail nasıl değiştireceksin gizli soru yoksa veya çalışmıyorsa. Yada şifre resetlemek gerekiyorsa vs.vs. ( Hadi şimdi telefon ile de yapılıyor da ) Herşeyi güzel güzel yazmışsında gizli soru yoksa alana bir malbuş bir bardak soğuk su birde tuzlu hıyar benden :) not: Sen yurtdışındaykene ekanta bişi olura nlcak ? 8-)
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 oha bea zamanında piyasadaki en über feral druidlerden birini 350 tl ye sattıydım zoraki. 1600 tl iyymiş valla
Öne çıkan mesajlar