Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 senko said: bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım Tüh yaa seni vizyona ajan olarak sokma planlarım vardı, pis işlerime alet edecektim. Pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 aktiftablet said: senko said: abi otellerde fiyatlara ben karışamıyorum şirketin belli otellerle anlaşmaları var dışardan pazarlık şansım olmuyor. bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım 1 hafta otelde kalcam maalesef, sonra ev bulabilirsem geçerim eve. yoksa otel devam. ikonda bi sürü 1+1 1+0 var ya, kim dedi full çekiyo diye 4 farklı emlakçı :) tanıdık var mı senin ayarliyabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Masakari said: senko said: bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım Tüh yaa seni vizyona ajan olarak sokma planlarım vardı, pis işlerime alet edecektim. Pehhh hacı sen boş ev bul her türlü pisliği ajanlığı yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 senko said: aktiftablet said: senko said: abi otellerde fiyatlara ben karışamıyorum şirketin belli otellerle anlaşmaları var dışardan pazarlık şansım olmuyor. bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım 1 hafta otelde kalcam maalesef, sonra ev bulabilirsem geçerim eve. yoksa otel devam. ikonda bi sürü 1+1 1+0 var ya, kim dedi full çekiyo diye 4 farklı emlakçı :) tanıdık var mı senin ayarliyabilecek? tanıdık değil de direk ikona girdiğnde içeride kendi emlakçısı var, oraya sordun mu? Ben bakalıu 2, 3 ay oluyor o zamanlar bir sürü vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 yip sordum. tam sezon açılışı galiba bu sıralar :D full çekiyor tüm garsoniyerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 airbnb'ye bakabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ya airbnb'ye yabancılar geliyor diyemidir nedir, abartı pahalı aynı yerdeki eve emlakçı 100kaat çekerken airbnb'de 175 kaat mesela. hep bi kazık durumu mevcut. gerçi airbnb'ye verenler garsoniyer evler değlldir sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar