Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Şimdi yurtdışında yüksek lisans için başvuru yapıcam ve bir adet akademik referans mektubu istiyolar. Ben lisansımı 4 yıl önce bitirdim ve bizim bölüm kapandı, hocaların hepsi de farklı yerlerde vs. Ben o zamanki profesörümü bulsam, mektubu yazdırsam bu mektup sayılır mı yine? Adamın o kişi olup olmadığını ya da gerçekten eskiden benim profesörüm olup olmadığını nasıl onaylayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 şeklinde doğrulayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Nigger_of_the_sand said: Şimdi yurtdışında yüksek lisans için başvuru yapıcam ve bir adet akademik referans mektubu istiyolar. Ben lisansımı 4 yıl önce bitirdim ve bizim bölüm kapandı, hocaların hepsi de farklı yerlerde vs. Ben o zamanki profesörümü bulsam, mektubu yazdırsam bu mektup sayılır mı yine? Adamın o kişi olup olmadığını ya da gerçekten eskiden benim profesörüm olup olmadığını nasıl onaylayacaklar? olur ama söle yapacaksın zaten referans mektubuna oku mührü vuruyolar genelde birde hoca contact detaylarını yazıyor ulaşılabilsin diye adam farklı bolumde yada okuldaysa bile gidip gorusursun mektubunu alırsın hocan mektupta ben surda calısırken ogrencimdi diye not duser problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 4 yil once bitirdim ben okulu, beni boyle seylerle ugrastirmayin diye mektup yazip gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar