uncla Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bildiğiniz cs serverları varmı acaba veya öğrenebileceğim bi site fln?[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 www.oynasana.com[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sitede problem var[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 avaturk'de de var sanırım[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 cs.nitrogamer.com[signature][hline]Kral yokken soytarılar coşar,güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yanlız uçar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mich Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 1.5 mi arıon 1.6 mı söylede ona göre yazayım bildiklerimi[signature][hline]Ben demişimki: anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Source olarak css.mix.gen.tr var.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hazır konusu açılmışken bende bi cs yükliyip oynıyın diyodum ama malum bu 1.5 serverları azalınca vazgeçtim Orj cd key isteyen istemeyen farketmez varmı bildiğiniz Server? Yabancıda olabilir yani farketmez ( Yanlız fazla laglı olmasa iyi olur) Baya bişey istedim ama neyse varsa bildiğiniz söylerseniz sevinirim :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuba Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Selam arkadaslar bende 1.5 serwerları arıyorum bılen warsa yazabılırse cok sewınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bütün Dünyadaki 1.5 serverlarını bulan. The All-Seeing Eye [Steam Fixed] ve bu programın kullanmak icin döküman: http://www.ultima-strike.com/page.php?id=182[signature][hline]Ultima-Strike.com and Wild Area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amentesss Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 cs 1.6 için adalet internet kafe server adresi: 81.214.141.176:27015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar