Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya biraz önce yatağa uzanırken düşündüm eğer müzik olmasa biz ne yapardık ? valla müziksiz bir hayat düşündüğüm zaman hayatın anlamı yokmuş gibi geliyor[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 müziksiz bir hayat düşünülemez, iyi güzel de... müzik de hayatın anlamı değil hani.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Gerçekten harika birşey müzik. Ara sıra Beethoven'ın sağır olması geliyor ya aklıma. Ne büyük bir yıkımdır onun için. Gerçi, adam piyanonun ayaklarını kestirip yere koyuyor ve titreşimlerle hissediyor müziği artık nasıl yapıyorsa, biliyorsunuz 9. senfoniyi de sağırken besteliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 müziksiz bir hayat düşünülemezse müzik olmasa ne olacağını da düşünemeyiz bence :)[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arkeyn kafa karı$tırma kafa karı$tırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 oha bi dakka ben kimim???[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 vallahi arcane gece gece bize arcane teorileri söylüosun ya[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Olm müzik olmasa bilmiyorum ya... allah korusun :)[signature][hline]Blind Guardain Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 heh güzel :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Dorsia, 02 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki: müziksiz bir hayat mümkün değil ki elini çırpsan iki kere ritm yakalayıp müzik yaparsın... tabii ta oralardan bu günlere geldik.. ama elbet ben bazen yere masaya vurarak da müzik yapıp eğlendiririm kendimi.. belki de ben hala neandarthel im:P valla ben bateri caldıgım icin bi de derste kalemlerle fln ritm tutuyorum komik oluyo ayrica güzel hoşuma gidiyo :) hocaların yapmaa diye bağırmaları da ayrı tabi.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende düsünemem böyle birsey.. anlamı yok hayatın yok kalmaz zaten simdide yok müzik olmadıgında hic kalmaz..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 şimdi niye yok ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 herkes icin farklı birseyler var. benim mesela sıkıntı dönemlerimde cogu sey var simdi burada söylüyemem ztn :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 öm at bakem :) mrk ettim belki yardımı dokunur[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bencede yaa müziksiz ne kötü olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 allahtan müzik var notalar var ritm var[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 valla ya ne güzel birşey su müzik.. insanın ruhunu alıp götüren bişi..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 mayh3m msn e ekledim ama kabul etmedin[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Gerçekten harika birşey müzik. Ara sıra Beethoven'ın sağır olması geliyor ya aklıma. Ne büyük bir yıkımdır onun için. Gerçi, adam piyanonun ayaklarını kestirip yere koyuyor ve titreşimlerle hissediyor müziği artık nasıl yapıyorsa, biliyorsunuz 9. senfoniyi de sağırken besteliyor. gerçekten müthiş[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Muzık olmadan bos duygular ıcınde sacma sapan seyler yaparak hayatımızı gecırırdık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Sadece müzik için yaşıyorum valla o derece ya. Müziksiz hayat mümkün değil.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 şu andan sonra müziksiz bir hayat imkansız evet ama arcane in dediği gibi eğer müzik hiç olmamış olsaydı kimse bunu düşünmezdi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Basitce dusundugumuzde muizigin olmamasi diye birsey olamaz.Eski zamanda yani tas devrinde muzik sadece ritmlerden ibaretti.Bunu da o zamanki insanlar taklit ve deneme yanılma yoluyla buldular.Muzigin olmamasi icin insanligin olmamasi gerekirdi. Ayirca kesinlikle muzik olmazsa olmaz. Muzik denilen sey tarif edilmez duygularin,acıklanamayan kelimelerin aciklamasini yapan yegane seylerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar