Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 > > >> >>sevgili hakkuş, >> >> >>mektubunu aldım.gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarım o >>denli >>üzücüydü...demek asker gittiğinden beri çavuşun size özellikle de >>sana >>yapmadığı kalmamış."suçum olsa yanmam" diyorsun.sana inanıyorum >>dostum.olur >>olmaz seni dövdüğüne göre, yazdığın gibi o herif asker ocağına >>yakışmayan >>sadistin teki...sen sivilken ağzına kötü söz almazdın.adamın >>beşiğinden >>mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre >> >>gerçekten çok sinirlenmişsin.ama haklısın.ben de olsam ondan nefret >>ederdim.oysa hepiniz aynı vatanın evladısınız.neden ayırım yapıp en >>ağır >>işleri sana yaptırıyor ki???..senin gibi aklı başında, >>sorumluluklarının >>bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi >>olmalı.zaten >>"adinin teki" demişsin.neyse hakkuş, vatan borcu >>bu...herşeye,insanlıktan >>uzak olan çavuşuna bile, katlanıp vazifeni yerine getirmelisin.sen >>yine >>elinden geldiğince iyi asker olmaya çalış.beni de mektupsuz >>burakma.mektupları dışardan yollamakla iyi ediyordun.çavuş iti >>okursa >>bir de >>mektuplar için dayak yersin sonra. >> >> >>özlemle gözlerinden öperim. >> >> >>....................... >> >> >>__dostun recai__ >> >> >>ulan recai iti, >> >> >>ben sana ne zaman mektup yazdım da o allahın belası mektubu >>gönderdin??mektuplarımızın okunduğunu bildiğin için bu adiliği >>yaptın >>di >>mi >>köpek??senin yüzünden gül gibi çavuşumun bana yapmadığı >>kalmadı.tonla >>dayak...bir hafta da hapis cezası yedim çavuş beni bölüğün önüne >>çıkarıp >>"KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSİZ ASKERİ DURUYOR." >>dedi.ne dediysem, senin nasıl adi bir yaratık mektubunun da o eşşek >>şakalarından biri olduğuna inandıramadım.bir daha mektup falan >>yazma...zaten, ilk izne gelişimde ellerini un ufak edeceğim.birkaç >>yıl >>eline >>kalem alamayacaksın.en kısa zamanda başına bir kaza gelmesini, >>sürüm >>sürüm >>sürünmeni dilerim >> >> >>..................................... >> >> >>__hakan__ >> >> >>merhaba hakkuş, >> >> >>yanında olamadığım,sorunlarını ve acılarını paylaşamadığım için >>kahroluyorum. mektuplarını okudukça içim kan ağlıyor. >>manyak çavuş iyice azdı ha...vay sadist vay...bir de adam bilip >>çavuş >>yapmışlar.böylelerinin eline hiç yetki vermemeli...sonra ne oldum >>delisi >>oluyorlar."sivil olsam yapacağımı bilirdim" diyorsun.ama haklıısın >>hakkuş.sinirlerine hakim ol..askerlikte üste saygısızlık >>olmaz.adama >>askerliği bitirtmezler vallahi...uyma o hayvana dostum.zor ama >>sayılı >>günler >>gelir geçer.buralar bildiğin gibi eksikliğini hep hissediyoruz.en >>güzel >>günler seninle olsun... >> >> >>................................ >> >> >>__kardeşin recai__ >> >> >>recai denen hayvan, >>lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oğlum sen >>çıldırdın >>mı? çavuş fıttırdı...adamın bir ağzıma yapmadığı kaldı. >>"yazmadım konutanım." diyorum, yemin billah ediyorum dinlediği yok. >>ah >>ulan >>eşşoğlueşşek yaktın beni...askerliğim şimdiden bir ay uzadı.her >>gece >>tuttuğum 8-5 nöbetleri, günde yalnız başıma tam teçhizat 20km koşu, >>iki >>çuval ıspanak ayıklamak imanımı gevretiyor.yeter artık >>recai!...şakanın >>çıkacak suyu muyu kalmadı.cımcılık oldu.bu gidişle biraz zor ya, >>izne >>gelirsem kendine kaçacak delik ara. tüm kemiklerini kıracağım. >> >> >>allah belanı versin... >> >> >>...................... >> >> >>__hakan__ >> >> >>hakkuş'cuğum, >> >> >>yooo, yazdıklarına inanamıyorum.bu kadarı da olmaz ama... artık o >>şerefsiz >>çavuşun sana yaptıklatını insan yapmaz.nedir bu eşşoğlueşşeğin sana >>çektirdiği? yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha >>iyi >>daha >>merhametli davranır.bak hakkuş, sakın benden gerçekleri saklama, >>yoksa >>görevden mi kaytarıyorsun? eninde sonunda ikiniz de bu vatanın >>evladısınız. >>böyle yapması için ya kafadan sakat ya daa soysuz olmalı..ne >>diyeyim >>hakkuş? >>sabredeceksin. Allah sevdiği kuluna çektirirmiş. seni de seviyor >>olmalı >>ki >>çavuş gibi bir namussuzu başına bela diye salmış >> >> >>__candostun recai__ >> >> >>.................. >> >> >>recai soysuzu stop! >> >> >>sayende askerliğim bitmeyecek stop!.. firar ettim >> >> >>stop!.. seni >> >> >>parçalamaya geliyorum stop!.. BU COCUK GIDER CARSI IZNI BITIYOR DA[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
screamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Hahaha süper gıcıklık[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 puahahhaa :D[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Koptum abi. Lan sakın askerde banada böle bi p*ştluk yapmasınlar. :lol:[signature][hline]Bonzi
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Güzelmiş :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Bonzi_Buddy, 02 Ocak 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Koptum abi. Lan sakın askerde banada böle bi p*ştluk yapmasınlar. :lol: artk kim kime maktup yazıo allah askına :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 asuhduahdush hakkaten sufer :D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Crims0n benim arkadaşlarımı tanımıyorsun. İşin içinde şaka olduktan sonra her b*ku yaparlar :D[signature][hline]Bonzi
QuanPHY Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Dur hemen askerdeki abime yazayım bi tane bole : )[signature][hline] " : Paticik NetWorK Newbie Student : "
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ahah süper :tebrikz:[signature][hline]:))) !!! ........................
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ahah çok komik ama vahim bir olay :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Allah sabır versın :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Bonzi_Buddy, 02 Ocak 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Crims0n benim arkadaşlarımı tanımıyorsun. İşin içinde şaka olduktan sonra her b*ku yaparlar :D ozmn baya bi şınaw çekip koşucaa benziosn :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 eheueh[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 baya güselmiş.. allah sabır versin walla.. ben bile sinir oldum :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
Öne çıkan mesajlar