mortheria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Hava kararınca şu masayı aydınlatacak kitap okuma ders çalışma amacıyla Masa Lamba ampul ikilisi arıyorum akrobat lamba almam daha iyi olurmuş falan filan diye okudum. Şu lambayı seçtim , tavsiyeniz varsa deyin. Lamba Ampul bilemiyorum Led alıyım diyorum ama kaç W lazım bilemedim tek bu lamba açık olur oda da , sarı ışık mı beyaz ışık mı bilemedim ampulde hiç bişey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tamam bunları al sarı ışık 18watt tasarruflardan takarsın ampüli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 masa direk o kadar kullanışsız ki. belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Fistan said: tamam bunları al sarı ışık 18watt tasarruflardan takarsın ampüli 1 kişi daha onaylasın alıyorum sağol. Vingthor said: masa direk o kadar kullanışsız ki. belli yani. Abi niye öyle dedin raflı falan işte tek kitap duracak üstünde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kısa bi adam mısın? küçük müsün yani tip olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 derinlik 55, 5.5 uzun malbuş. genişlik 110, 11 uzun malbuş. yetecekmi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/banker-masa-lambasi/productDetails.aspx?productId=hrremeb1001&categoryId=13003235 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Vingthor said: kısa bi adam mısın? küçük müsün yani tip olarak? 1.80im uzun kolluyum falan küçük değilim ama sığarım alışığım küçülmeye. Karag8z said: derinlik 55, 5.5 uzun malbuş. genişlik 110, 11 uzun malbuş. yetecekmi sana Şu her evde bulunan kare katlanır efsane masayla yıllarca idare ettim o masayla rahat edemezsem utanırım. "Tatar Ramazan" said: http://www.hepsiburada.com/liste/banker-masa-lambasi/productDetails.aspx?productId=hrremeb1001&categoryId=13003235 bu Dekor bunlar hörere dediydim ama baktım da yorumlara iş var gibi sağol abi bunu alıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 öteki spot şeklindekilerde ışık göze direk geliyor, bu tip kepli olanda ışık göze girmez direk, ben de alıcam sanırım aslında şu http://www.koctas.com.tr/abajurlar-ve-masa-lambalari/brilliant-banker-masa-lambasi/2869-5667/ harika ama stokta yok diyor her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: öteki spot şeklindekilerde ışık göze direk geliyor, bu tip kepli olanda ışık göze girmez direk, ben de alıcam sanırım aslında şu http://www.koctas.com.tr/abajurlar-ve-masa-lambalari/brilliant-banker-masa-lambasi/2869-5667/ harika ama stokta yok diyor her yerde. Bunu aldım , sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 tasarruf ampullerden kaçının. deri kanseri riskini artırıyor diye bir makele okudum. en iyisi led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Prof Osman Çerezci hoca bunlarla ilgili bir çalışma yapmıştı, tasarruflu ampuller 250 kat fazla radrasyon yayıyormuş, masa lambasında çok sakatmış, sırf bunun için eski ampül aldım ama kalktı piyasadan eskiler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 seçtiğin lambanın daha güzel ve sağlam ve fonksiyonelini ben 30 liraya ikeadan aldım hem lambası hediye + ısınmayan cinsten tut buz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 5w sarı led alıcam.Babamda dedi radyasyonlu normali diye. Somon said: seçtiğin lambanın daha güzel ve sağlam ve fonksiyonelini ben 30 liraya ikeadan aldım hem lambası hediye + ısınmayan cinsten tut buz gibi Banker Lambası alıyorum daha fonksiyonel sağlam hoş gözüktü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar