2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bence mob keserek cok daha hızlı ve zevkli olarak lvl atlanır.kimsenin mukemmel ingilizcesi olmak zorunda degil bi questi saatlerce aramanın verdigi sinir cok kotu bisey. quest quest quest bi sure sonra ne yapıyorum ben yaa bu oyun single player mı diyeceksiniz.eger quest super bi item mı veriyor thottbot tan yada baska bi siteden bakıp o itemin questlerini yaparsın. lvl 24 te lvl 23 bi yaratık 170 exp veriyor ben korebetada bu sekilde kasıyorum. 1 dakikada 1 yaratık kessem oturup manamı doldursam 1 saatte 6000 exp hadi bişiler oldu 5000 exp aldık diyelim 1 saatte kimse questle 5000 6000 exp toplayabilecegini iddaa etmesin. quest le kasmak = single player[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Single player yorumuna katılmıyorum. Grup olarak quest yapmak çok keyifli.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 grup quest yaparsanız exp zaten bolunuyor yaratık keserek lvl kasan adama hayatta aynı seviyede lvl atlayamazsınız .lvl 20 questin yaratıkları 150 exp verse 4 kişilik party de kişi bası grup bonusla 50exp anca olur.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 party ile mob kesmenin tek espirisi item bence kesinlikle bi ayar yapılmış oarty de daha fazla item dusuyor.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 quest de değil grinding de değil hizli lvl atlattiran şey "quest grinding" gittiğiniz her alandaki kill ve moblardan item toplama questlerini yaparak zone zone gezeceksiniz ama stormwinddeki quest git westfall da bir mob kes ordan lakeshire da 2 mob kes gel diyorsa direk abandon , ama sw de ki bütük kill quetslerini alip ormana kosup butun questleri yapip (hem grind yapmis oluyoruz) sonra şehre donup questleri verip varsa yenilerini alip tekrar ormana kosarak yoksa atiyorum westfall a kosup ordaki questleri alip yaparak bu sekilde deva metmek en guzeli quest itemlari sallayin oyunun en guzel itemlari tabikidie boss drop itemlar ve birsey daha varki lvl 40 a kadar item yalan yani item alayim falan diye kasmayin bi queste guzel item alicam diye 5 saat zaman harcamayin cunku 4 gün sonra daha guzel itemli bi quest bulacaksiniz arti lvl55 den FULL ekipman değiştireceksiniz bir sürü drop olacak ve bir sürü item questi olacak o bakima şuan "quest item veriyor" bir bahane değil ama tek mob farmlayarak 10 saat geçirip atiyorum 10k exp almak yerine 3 quest alip 3 tane degişik mobu farmlayip biraz yürüme zamani kaybi varsayarsak 9k exp alip gidip bi 9k da questlerden almak tabikide çok çok daha güzel arti mob farmlayip para da yapiyorum senden önce epic mounta bincem de ayri bi sıkış çünkü sen lvl 40 da günde farmla 50 gold yapiyosan ben lvl 60 da günde 250k gold yapiyorum epic mount almam 4 günümü aldi mesela birakin parayi direk 60 a kadar "eğer kasarak oynuyorsaniz " direk plvl yapin 60 dan sorna her türlü gelir para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: herhavzindibayni, 01 Ocak 2005 18:39 tarihinde demiş ki: sen lvl 40 da günde farmla 50 gold yapiyosan ben lvl 60 da günde 250k gold yapiyorum wow 250.000 gold mu yanlış yazmadın dimi yanlış yazmadıysan ben gidip kafamı duvara vurcam :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 eğer hiç durmadan kendi seviyendeki yaratıkları kesebiliyosan, tabii ki mob'dur. Getir götür dooru diyosunuz ama harcadığınız süre diyorum... ayrıca ilerde questler tamamen gruba dayalı. bu da xp'in bölünmesine yol açıyor. o zaman bliz.'in düşüncesi şu: grup olarak yaratıklardan gelen xp azalır, ama quest sonucu dengelenir. ha buna karşılık kendi seviyenizdekileri durmadan keserseniz aynı kapıya çıkmış olursunuz. belki biraz daha hızlı belki biraz daha yavaş... ama yakın olur. ama sorun şu ki her class durmadan yaratık kesemiyo. mesela bi warrior'i belli bi seviyede mob'ların arasına bırakıp durmadan xp alabiliyosun. ama bi mage'le aynı levelda bunu yapamıyosun, mana yetmiyo. warrior'un lvl'ı biraz yükselince, bu sefer yediği dmg artıyo, solo yapamıyo. mage ise kolayca kesebiliyo... hunter'ı düşünürsen, adam durmadan ok atıyo, pet'i tank olarak kullanıyo. Bu adamın mob keserek daha iyi xp alması normaldir... her ne kadar quest desen de adam durmadan yaratık kesiyo... spellcaster'ların lvl 20 öncesinde tek başlarına takılmaları zor sanırım. şahsen priest'le zorlandım. başka bi mage arkadaşım da zorlandı. ama 20'yi geçtikten sonra, oldukça hızlandım ve şimdi fernis isle'daki mob'ları durmadan kesebiliyorum. quest yapmaktan daha fazla xp alıyorum. Ayrıca bu seviyede hiç solo quest olmadığını düşünürsek doğrusu da bu sanırım. buna karşılık lvl30 civarıda rogue solo takılırken zorlanmaya başlıyo, başka birilerine ihtiyaç duyuyo. oysaki oraya kadar çok rahat yaratık kesmiş oluyo... sonuç olarak demek istediğim class'ına göre değişiyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar