Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Evet millet sanırım yılın ilk kazığını yemiş bulunuyorum 250000'i 250 kuruş zannediyodumda.... aşşağılık herif!!!!!![signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :) [Bu mesaj Gwindon tarafından 01 Ocak 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 haha hayırlı olsun.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eheheh olacak bunlar tabi sakin ol sen :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 2.250.000 TL kazık yemişsin. Üzüldüm. ama bunca yazıldı çizildi. hata sende diyorum ben kırılma. 4 sıfır atınca kuruş değeri bulunuyor bi daha dikkat et.[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 01 Ocak 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya biliyorum bende salaklık ama adamda uyanık çıktı hihihi[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eheh adam en az 1 hafta baya kar yapcak :P belki adamda karıştırmıştır :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 forgiver adamda karıştırmıştır diyince aklıma geldi. adamın ahını almayalım belki gerçektende oda karıştırdı.sonradan dank ettiyse "yazık cocuga ben ne yaptım" demiştir belki.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bence adam karıştırdı gidip sölesene adama hatasını.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 abi bide dünyanın neresinde bir para birimi alt birim olarak 1000 parçaya bölünmüş. yani bu 250 kuruş her halikarda imkansız.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 almanyadan 12 0 atılmı genç. Ne kadar doğru bilmem ama üstünden zaman geçmiş.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Maedhros, 01 Ocak 2005 02:56 tarihinde demiş ki: İşallah milletimize bi hayrı olur =) Bakalım ne kadar çok kişi kazıklancak hehe.. Ehihie.. Demiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yugoslavya da baya bir sıfır attı zamanında[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya şundan u kadar sıfır bu kadar sıfır atıcaz diye kasacağınıza direk dolar gibi düşünseniz 2.250.000 = 2.25 yani 1 lira 100 kuruş 1 dolar = 100 cent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bir dk ya sapıttım pardon. [Bu mesaj Private tarafından 01 Ocak 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 private abi senet değil burası, boşluk bırakarak yazabilirsin bişey olmaz :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben demiştim be fistan . aramaya inananlım ehehç[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu kadar emin konuşmayalım, hepimiz yamulucaz çünkü kimsenin pratiki ve tecrübesi yok bu konuda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Private sen anlamamışsın anlatayım mı? şimdi şöyle arkadaşımız diyor 250.000TL yi 250 kuruş sanıyordum kazık yedim diyor. Kazık yediğine göre parayı veren arkadaşımız. 250 yeni kuruş ne kadar? 2.500.000TL. Şimdi kazıklanma nasıl olur mantıken bi düşün. 250.000TL lik bişi alırsın 250 yeni kuruş hesaplarsın verirsin adama.adam alır cebe atar.Ama sen adama 2.500.000TL vermişsindir. Burada zararın 2.250.000TL olur. 25 kuruş vermeliydi. Yanlışmıyım? Ben 6 sıfır atılmadan olaya adapte olmuştum.Zira 10 Lira harcamışlığım vardır :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 geçmiş olsun :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 110) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Fistan, 01 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki: forgiver adamda karıştırmıştır diyince aklıma geldi. adamın ahını almayalım belki gerçektende oda karıştırdı.sonradan dank ettiyse "yazık cocuga ben ne yaptım" demiştir belki. abi tüh dimi ya... içim sızladı şimdi *!özür dileyip gelir* .. *!para üstünü almayı unutur, geri döner*[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: fizban, 01 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki: almanya da 12 0 atıldı, fakat almanya dünya savaşından çıkmıştı biz kendi halimizde atıyoruz 0 ları :) Biz ne ihtilaller, ne hortumlar gördük. :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Haklısın Fizban. Sen telefonu aldın mı bu arada? :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Arkadaşlar; Burda biribirimizi aşağlamakla,ukalalık yapmakla veya dalga geçmekle bir yere waramayız.Unutmayın pati yi pati yapan arkadaşlık ortamı ve herkesin düşüncelerini ''Saygı''ve ''Sevgi'' çerçevesinde paylaşmasıdır. Fizban ve Eray arkadaşımızın yaptıklarını yargılamak ne bana düşer nede bir başkasına.Bu forumdan sorumlu olan kişi gereken yanlışı saptarsa gerek ceza gereken yere gider . Önemli olan biribirimize kötü davrancağımıza bir pati olup fikirlerimizi paylaşmalıyız.. Eski patilerinde yeni gelenlere yol yordam göstermesi gayet mantıklı bir davranış önemli olan bunu Sevgi ve Saygı çerçevesinde yapmaktır.Yeni gelen bir arkadaşımız bianda ortalığı karıştırırsada cezası yada ihtarı verilmeli ve Eskilerinde biraz anlayışlı olmasını diliyorum.. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun ...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bugün bindiğim bir taksi gayet cool bir şekilde şöyle dedi. - Müsait yerde atliyim ben. - 4 milyon 65 cent. - Hahaha.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Xanthe, 02 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar; Burda biribirimizi aşağlamakla,ukalalık yapmakla veya dalga geçmekle bir yere waramayız.Unutmayın pati yi pati yapan arkadaşlık ortamı ve herkesin düşüncelerini ''Saygı''ve ''Sevgi'' çerçevesinde paylaşmasıdır. Fizban ve Eray arkadaşımızın yaptıklarını yargılamak ne bana düşer nede bir başkasına.Bu forumdan sorumlu olan kişi gereken yanlışı saptarsa gerek ceza gereken yere gider . Önemli olan biribirimize kötü davrancağımıza bir pati olup fikirlerimizi paylaşmalıyız.. Eski patilerinde yeni gelenlere yol yordam göstermesi gayet mantıklı bir davranış önemli olan bunu Sevgi ve Saygı çerçevesinde yapmaktır.Yeni gelen bir arkadaşımız bianda ortalığı karıştırırsada cezası yada ihtarı verilmeli ve Eskilerinde biraz anlayışlı olmasını diliyorum.. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun ... Yanlış yere gelmişsin :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar